Πολεμικό Ναυτικό

Σε ετοιμότητα οι «φονιάδες του Αιγαίου»: Το Υ/Β «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» έδιωξε από τα Στενά της Χίου πλοίο του Τουρκικού ΠΝ - Βίντεο


Ηχηρή απάντηση στις προκλήσεις της Τουρκίας αποτελεί η επίδειξη ισχύος και ετοιμότητας του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκεται σε πλήρη δράση.

O Στόλος του Πολεμικού Ναυτικού απαντάει με την ισχυρή παρουσία του στις τουρκικές προκλήσεις και αποδεικνύει πως δύναται να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε απειλή βρεθεί απέναντί μας.

Οι Τούρκοι λειτουργώντας σύμφωνα με το πάγιο δόγμα της πρόκλησης σε μεγάλο μέτωπο ώστε να μην γίνει αντιληπτός ο αντικειμενικός σκοπός τους, θα επιχειρήσουν να προκαλέσουν σε ένα σημείο μεγάλου ενδιαφέροντος, ώστε να έχουν πολλαπλάσια αποτελέσματα.

Tην ίδια στιγμή, οι αποστολές Αμερικανων αξιωματούχων στο ενεργειακό τόξο Λευκωσίας, Τελ Αβιβ, Καΐρου θεωρούνται από τις πλέον σημαντικές κινήσεις που σίγουρα εκπέμπουν το δικό τους μήνυμα.

Πηγές ενημέρωσης υπενθυμίζουν πως οι χώρες που έχουν πάρει την πλέον σαφή θέση απέναντι σε προκλήσεις είναι το Ισραήλ και η Αίγυπτος, οι οποίες έχουν ξεκαθαρίσει ότι οποιαδήποτε πρόκληση προς χώρα σύμμαχο, είναι απειλή και για τις ίδιες.

Έτσι λοιπόν, το Υ/Β Ποσειδών και η Κ/Φ Πολεμιστής έσπευσαν στα Στενά μεταξύ της νήσου Χίου και Τσεσμέ. Οι Τούρκοι έστειλαν περιπολικό ανοιχτής θάλασσας, αλλά η Ξαφνική ανάδυση τυ Ποσειδώνα τους έκοψε τον αέρα.

Το υποβρύχιο του Π.Ν. Ποσειδών στο βόρειο τμήμα των Οινουσσών ανάμεσα από τη Χίο και τις Οινούσσες και η Κ/Φ Πολεμιστής από το νότιο μέρος προσεγγίζουν το στενό Έγκρι Λίμαν μεταξύ των Οινουσσών και της χερσονήσου Καραμπουρούν.

Την διέλευση του υποβρυχίου μας μπορείτε να το δείτε στο video που ανέβασε ο πανταχού παρών Aegeanhawk.

Εδώ μπορείτε να δείτε την στιγμή που το Υ/Β Ποσειδών, με την παρουσία του και μόνο, αναγκάζει το πλοίο του Τουρκικού ΠΝ να απομακρυνθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=fQ8QCWctfzU

https://www.youtube.com/watch?v=Z1_thDdFplM
https://twitter.com/AegeanHawk/status/1107032508418478082?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...