Σκοπιανό

Aποκάλυψη-«μεγατόνων»: «Δεξί χέρι» του Σόρος η υποψήφια πρόεδρος των Σκοπίων - Μοιράζει χρήματα & θέσεις για να εδραιωθούν οι «Πρέσπες»

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία το τελευταίο διάστημα. Ο Τ. Σόρος, που εμπλέκεται για τα καλά στην πολιτική ζωή των Σκοπίων, μοιράζει την τράπουλα και υποστηρίζει όλες τις πλευρές στο κρατίδιο, για να εξασφαλίσει με σιγουριά ότι οι Πρέσπες θα εφαρμόζονται, είτε στην εξουσία είναι οι σοσιαλιστές, είτε το VMRO.

Έτσι κάνουν οι μεγαλοκαρχαρίες, στηρίζουν τους πάντες και μοιράζουν χρήματα για να εδραιώσουν την εξουσία τους.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σήμερα στην Οχρίδα η υποψήφια για την προεδρία της χώρας , Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα, που υποστηρίζεται από το VMRO-DPMNE πήγε μια βόλτα έχοντας μαζί της, άτομα του Ιδρύματος που ήταν μέλος, καθώς τον σημερινό πρόεδρο του κράτους, Γκιόργκε Ιβάνοφ, και τον αρχηγό του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μίτσκοσκι.

Από το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας που είναι μέλος, υπήρχε ένα μικρός αριθμός συναδέλφων της. Δεν έγιναν συναντήσεις με τους πολίτες. Ωστόσο, η εμφάνιση του Ιβάνοφ ήταν μια έκπληξη, διότι εξακολουθεί να είναι ο σημερινός πρόεδρος όλων των πολιτών και στην περίπτωση αυτή επιβεβαιώνεται ότι ακολουθεί την πολιτική του κόμματος που τον εξέλεξε, αναφέρει ο echedoros.

Ο Σόρος πάλι στην υπόθεση

Ωστόσο, η υποστήριξη του Ιβάνοφ για την Σιλιάνοφσκα δεν είναι καθήκον του προέδρου μέχρι την τελευταία στιγμή της εντολής του για τα συμφέροντα μόνο του VMRO-DPMNE. Αφού, εργάζεται επίσης για την Σιλιάνοφσκα η οποία είναι πρώην συνάδελφος του στο διοικητικό συμβούλιο της «Ανοικτής Κοινωνία» του Τζορτζ Σόρος.

(Σημείωση: Τα ονόματα της Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα και του Γκιόργκι Ιβάνοφ είναι στο διοικητικό συμβούλιο του Σόρος στα Σκόπια, αναφέρονται στα κυριλλικά ως ‘Ѓорге ИВАНОВ’ και Гордана СИЛЈАНОВСКА, εδώ)

Η Σιλιάνοφσκα ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει υποστήριξη από ΜΚΟ για τις οποίες το VMRO-DPMNE τόνισε ότι είναι συνδεδεμένες με τον Σόρος.

Αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά θα πρέπει να περιμένουμε και από άλλους εκπροσώπους του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος να στηρίξουν την πρώην συνάδελφό τους, γράφει το σκοπιανό δημοσίευμα.

Πλέον όλα είναι ξεκάθαρα. Το σχέδιο κατά της Μακεδονίας μας

O George Soros επανέφερε το σχέδιο ΣΟΝΕΝΦΕΛΝΤ κατά της Μακεδονίας για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Το σχέδιο πήρε σάρκα και οστά από τον ΑμερικανοΕβραίο Χένρι Κίσσιγκερ, τέως αρχηγό του State Department.

Συντάχθηκε στο τέλος της δεκαετίας του ’60 από τον Εβραίο καθηγητή Σόνενφέλντ , βοηθό του Κίσσιγκερ, και πήρε το όνομα του.

Πρόκειται για ένα τρομερό σχέδιο κατά της Ελλάδος οι καταβολές του οποίου χάνονται εδώ και 110 χρόνια , όταν «σκοτεινά» άτομα το σχεδίασαν και προσπαθούν από τότε να το υλοποιήσουν με κάθε τρόπο , μέθοδο κά.

Το Μακεδονικό πρόβλημα είναι πολύ παλαιό και αποτελεί μέρος του Ανατολικού Ζητήματος, εκδηλώνεται δε κατά καιρούς σαν προσπάθεια εξόδου των Σλάβων στο Αιγαίο. Όμως σήμερα τούτο παίρνει καινούργιο χαρακτήρα.

Eπιδιώκουν:

α. την δημιουργία ενός κράτους-χωροφύλακα και προβοκάτορα στην καρδιά των Βαλκανίων για να ελέγχει , την Ν. Α. Ευρώπη, την Ε. Ε. και τους αγωγούς πετρελαίου που καταλήγουν στην περιοχή

β. για να μετατρέψει το κρατίδιο σε μια εκτεταμένη στρατιωτική και κατασκοπευτική βάση του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ (CIA, NSA κλπ)

γ. για να επεκτείνει την πολιτιστική δράση του κρατιδίου και έξω από τα σύνορα του, στο χώρο που έδρασε ο Μ. Αλέξανδρος, δεδομένου ότι συμπίπτει με την σημερινή στρατηγική προώθηση των ΗΠΑ προς Ανατολάς (Μέση Ανατολή-Περσία-Πακιστάν-Αφγανιστάν),

δ. για να δημιουργήσει ένα κράτος-γέφυρα για το Ισραήλ-με έδρα την Θεσσαλονίκη-που θα αποτελεί συνέχεια του υπό διαμόρφωση άξονος Ισραήλ-Κύπρος-Κρήτη-Σκόπια- Ευρώπη,

ε. για να αποσπάσει προσεχώς την Ελληνική Μακεδονία και Θεσσαλονίκη από την Ελληνική επικράτεια για να σφετερισθεί την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Ο Soros θεωρεί τα εθνικά σύνορα μια μουντζούρα στον χάρτη ενώ αυτό που ευαγγελίζεται είναι να δημιουργήσει ένα είδος παγκοσμιοποιημένου εφιάλτη ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τα τελευταία χρόνια, ο Soros έχει στρέψει την προσοχή του πίσω στην Ευρώπη.

Είναι άραγε τυχαίο ότι η Ευρώπη βρίσκεται σε οικονομική και κοινωνική κρίση;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ