Πολιτική

Φωκάς: Ο Καμμένος θα μιλά «γαλλικά» στη Βουλή κι εγώ στα ποντιακά θα έλεγα στον Τσίπρα για τα κάκαλα (βίντεο)


Αν συνεχίσουν έτσι θα πιούμε πολλές γκαζόζες το επόμενο διάστημα, διεμήνυσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Αριστείδης Φωκάς.

Όπως είπε «αν παραποιήσουν το άρθρο 15 του κανονισμού της Βουλής θα δουν τι εστί βερύκοκο».

Δίνοντας περισσότερες διευκρινίσεις για τη στάση των βουλευτών του κόμματος του Πάνου Καμμένου είπε ότι «ο Ζουράρις θα τους πλακώσει στα αρχαία ελληνικά, ο Καμμένος μιλάει "γαλλικά" και εγώ ποντιακά».

Κληθείς, δε, από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ να πει κάτι στον Αλέξη Τσίπρα στα ποντιακά, ο Αριστείδης Φωκάς είπε ότι «θα του μιλούσα για τα κάκαλα».

«Θα έχουμε 7 λεπτά ομιλίας και αντί για τα άρθρα των νομοσχεδίων θα λέμε τα δικά μας» συνέχισε ο κ. Φωκάς.

Ο ίδιος φρόντισε, τέλος, να πλέξει το εγκώμιο του Πάνου Καμμένου για τον οποίο αρχικά είπε ότι είναι «παλληκάρι» γιατί «παράτησε ένα υπουργείο που λάτρευε» ενώ πρόσθεσε ότι «είναι ο μοναδικός υπουργός που έδωσε στρέμματα στον ΠΑΟΚ».

Όσο για την γκαζόζα είπε ότι «προτιμώ την ορίτζιναλ, είναι μοναδική, δεν είναι το ίδιο το περιέ έχει μια ψιλογλυκη γεύση».
https://www.youtube.com/embed/r_GP7QgrUyo

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...