Εσωτερική Ασφάλεια

Πως το αίμα αγριογούρουνου οδήγησε στον δολοφόνο του Σταματιάδη!

Από το αίμα αγριογούρουνου, αποκαλύφθηκαν οι δράστες της δολοφονίας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη. Γι' αυτόν τον λόγο, οι αστυνομικοί ονόμασαν την επιχείρηση "sus scrofa" δηλαδή "αγριογούρουνο".

Όπως αποδείχτηκε, τα μέλη της συμμορίας με το ίδιο όπλο που σκότωσαν τον επιχειρηματία, πήγαιναν για κυνήγι και μάλιστα σε ένα από τα αυτοκίνητα που είχαν κλέψει, μετά από εισβολή σε σπίτι, μετέφεραν τα αγριογούρουνα, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν αίματα του ζώου μέσα στο ΙΧ.

Πώς έφτασαν στα ίχνη τους

Οι δράστες της δολοφονίας Σταματιάδη πριν μπουν στο σπίτι του, είχαν μπει και σε σπίτι ενός ακόμη επιχειρηματία στην Ιπποκράτειο πολιτεία. Είχαν ακινητοποιήσει τον ίδιο και την οικογένεια του, τους είχαν φιμώσει, χτυπήσει και είχαν αποσπάσει εκτός από κοσμήματα και τιμαλφή και το αυτοκίνητο του, ένα τζιπ μάρκας Ford Maverick. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στους Θρακομακεδόνες μετά από έκρηξη σε ΑΤΜ στην περιοχή των Αφιδνών.

Λίγες ημέρες αργότερα οι κάλυκες που βρέθηκαν σε αυτό, ταυτοποιήθηκαν με το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία Σταματιάδη. Επίσης, στο πίσω κάθισμα βρέθηκαν και κηλίδες αίματος και από την ανάλυσή τους στα εγκληματολογικά εργαστήρια διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε «Sus scrofa»

Εν συνεχεία, με έκπληξη οι αστυνομικοί διαπιστώνουν από την αναζήτηση στα προφίλ εκατοντάδων υπόπτων (τουλάχιστον 100) στο Facebook, ότι τέσσερις από αυτούς είχαν αναρτήσει φωτογραφίες με το θήραμα τους το επίμαχο χρονικό διάστημα και τον τρόπο με τον οποίο το είχαν σκοτώσει.

Με τον τρόπο αυτό οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και στη σημερινή σύλληψη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ