Πολιτική

Αποχωρεί η Κατερίνα Νοτοπούλου από το υπ. Μακεδονίας και κατεβαίνει... Δήμαρχος!

To κορίτσι μας, η Κατερίνα Νοτοπούλου, που εν μία νυκτί έγινε υπουργός, βαρέθηκε κιόλας το Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και αποχωρεί τέλος του μήνα. Ο λόγος; Βιάζεται να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία της για τον δήμο Θεσσαλονίκης ως υποψήφια δήμαρχος!

Η υπουργός, μιλώντας στον Realfm της Θεσσαλονίκης, ανέφερε πως η ίδια θα ήθελε να φύγει ακόμη και αύριο, ωστόσο ανέφερε πως θα μείνει μέχρι τότε προκειμένου να ολοκληρωθούν διπλωματικές επαφές και διαδικασίες για τις ευρωπαϊκές συνεργασίες.

«Στο τέλος του μήνα εκτιμώ ότι θα φύγω, εγώ θα ήθελα να φύγω αύριο. Υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα που δε θέλουμε να αφήσουμε στη μέση» δήλωσε η κ. Νοτοπούλου. Τα ζητήματα που απασχολούν την υπουργό και θέλει να ολοκληρώσει αφορούν το project του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας. Η εξέλιξη του συγκεκριμένου project ίσως καθυστερήσει και την αποχώρησή της από το ΥΜΑΘ, σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr.

Η αποχώρησή της από το ΥΜΑΘ αναμενόταν καιρό, με σκοπό να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία για τον δήμο Θεσσαλονίκης ως υποψήφια δήμαρχος. Tην ίδια ώρα, πάντως, φαίνεται να έχει δρομολογήσει κάποια θέματα που αφορούν την υποψηφιότητά της στον δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας ήδη μέσα από τα social media τους Σταύρο Μπουφίδη, Μαρία Αρβανιτίδου, Δημήτρη Χατζόπουλο ως πρώτους υποψηφίους της παράταξης της.

Ερωτηθείσα για τον διάδοχό της στο ΥΜΑΘ είπε πως δεν γνωρίζει ποιος θα είναι αυτός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...