Σκοπιανό

Έτοιμη να "εκραγεί" η Πτολεμαϊδα: Αιματηρά επεισόδια & αποδοκιμασίες σε Γεροβασίλη για τη Μακεδονία! - Τα ΜΑΤ άφησαν αναίσθητο διαδηλωτή


Ματώνει ο Ελληνισμός κυριολεκτικά και μεταφορικά από τις εξελίξεις των τελευταίων μηνών. Σχεδόν καθημερινά στελέχη της κυβέρνησης δέχονται αποδοκιμασίες για την εσχάτη προδοσία εκχώρησης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, ένα τεχνητό κράτος χωρίς ιστορία και πολιτισμό!

Οι εικόνες που βλέπουμε από τη βία και την καταπίεση που ασκείται από το κράτος σε όσους διαφωνούν με αυτό δεν έχουν προηγούμενο. Τα άγρια επεισόδια στην Πτολεμαϊδα είναι μια ακόμα απόδειξη ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει και έχει επιβληθεί ένα νέο προδοτικό, ανθελληνικό και αυταρχικό καθεστώς!

Διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Σχολή Πυροσβεστών για να αποδοκιμάσουν την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη. Ένας τραυματίας από σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι.

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ διαδηλωτών και της αστυνομίας με αφορμή την παρουσία, σήμερα Τετάρτη, της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πυροσβεστικής Πτολεμαΐδας, για την τελετή αποφοίτησης των Νέων Πυροσβεστών.

Η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για "ακροδεξιού κύκλους" αναφερόμενη στους Έλληνες πατριώτες που για άλλη μια φορά έγιναν θύματα κρατικής βίας! Καμαρώστε Υπουργό "Προστασίας του Πολίτη":

https://www.facebook.com/olgagerovasili/photos/a.1237213526383900/1787364848035429/?type=3&width=500

https://www.youtube.com/watch?v=s_v2mBenBn0

Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν, λόγω των αστυνομικών μέτρων, αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Δείτε τα βίντεο:

https://www.facebook.com/1516655693/videos/10213849280855647/

https://www.youtube.com/watch?v=9epgxKp4xKU

https://www.youtube.com/watch?v=zRAa6yAzuFM

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...