Αρχείο

Προκαλούν τον Ελληνισμό οι Γερμανοί: «Οι Έλληνες είναι μείγμα Τούρκων, Σλάβων & Αλβανών» - Τι συμβαίνει μετά τις «Πρέσπες»;

Περίεργα δημοσιεύματα κάνουν την εμφάνιση τους σχετικά με την καταγωγή των Ελλήνων και την αυθεντικότητα της απευθείας καταγωγής τους από τους Αρχαίους Έλληνες, σε μια προσπάθεια που τουλάχιστον ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά μετά από την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Γερμανική εφημερίδα φέρεται να καταφέρεται κατά της τεράστιας ελληνικής ιστορίας και του ελληνισμού, ο οποίος θαμπώνει διαχρονικά τους πάντες.   

Έτσι και οι Γερμανοί όταν θέλουν να κατηγορήσουν κάποιον (Ελλάδα), προφανώς μετά τα δημοσιεύματα για το κατοχικό δάνειο και και τα 190 δισ. που πρέπει να σκάσουν στην χώρα μας, εφευρίσκουν και μια θεωρία όπως του γνωστού Αυστριακού ιστορικού Φαλμεράιερ.

Η γερμανική εφημερίδα που πρόσκειται στο συντηρητικό κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ, Die Welt, προειδοποιεί επικαλούμενη τον γνωστό ανθέλληνα ιστορικό Jakob Philipp Fallmerayer, ότι «οι σημερινοί Έλληνες δεν έχουν σχέση με τους Αρχαίους ούτε τους Βυζαντινούς», αναφέρει αλβανικό δημοσίευμα.

Σύμφωνα με το άρθρο, η σημερινή άσχημη κατάσταση στην Ελλάδα δεν αφορά μόνο την οικονομική πολιτική, αλλά και την ιστορία.

Το άρθρο τονίζει ότι «οι Έλληνες έχουν καταστρέψει με την στάση τους και την ευρωπαϊκή οικονομία», υπογραμμίζοντας ότι οι σημερινοί Έλληνες δεν είναι απόγονοι του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, αλλά ένα μείγμα από Σλάβους, Τούρκους και Αλβανούς, σύμφωνα με την θεωρία του Αυστριακού.

Παρατίθενται στο άρθρο αυτούσια αποσπάσματα από το βιβλίο ιστορικού Φαλμεράιερ με τίτλο «Geschichte der morea Halbinsel Während des Mittelalters», τα οποία επισημαίνουν ότι ο ελληνικός γηγενής πληθυσμός αντικαταστάθηκε ουσιαστικά με Σλάβους κατά τη διάρκεια των σλαβικών επιδρομών (350-800 μ.Χ.).

«Οι Έλληνες εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Ευρώπης. Η φυσική ομορφιά, η πνευματική ευφυΐα, η αρμονία και η απλότητα, η τέχνη και ο ανταγωνισμός εξαφανίστηκαν από την σημερινή περιοχή της Ελλάδος. Δεν υπάρχει ελληνικό αίμα σήμερα στις φλέβες των Χριστιανών της σημερινής Ελλάδος», έγραφε ο Φαλμεράιερ.

«Οι Έλληνες σήμερα ισχυρίζονται ότι είναι απόγονοι του Περικλή και του Σωκράτη, αλλά δεν είναι παρά ένα μείγμα από Τούρκους, Σλάβους και Αλβανούς», καταλήγει το γερμανικό άρθρο..σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα.

Αυτή λοιπόν την απίστευτη και ψευδή θεωρία του Αυστριακού ανθέλληνα Γιάκομπ Φαλμεράυερ για τους σημερινούς Έλληνες, «διέλυσε» στην κυριολεξία έρευνα διεθνούς επιστημονικής ομάδας σχετικά με το DNA των σημερινών κατοίκων της Πελοποννήσου.

Ομάδα επιστημόνων από ΗΠΑ, Ελλάδα και Λίβανο, διεξήγαγε ενδελεχή επιστημονική έρευνα με τίτλο «Γενετική των κατοίκων της Πελοποννήσου σε σχέση με την θεωρία εξαφάνισης τους τον μεσαίωνα", η οποία βασίστηκε σε μελέτες του DNA των κατοίκων της περιοχής αυτής.

Η όλη έρευνα εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό  European Journal of human Genetics, στο οποίο αναφέρετε ότι ο «Αυστριακός Φαλμεράυερ υποστήριξε ότι μετά τον 6ο μΧ αιώνα, οι επιδρομές Βουλγάρων και Σλάβων σάρωσαν τα Βαλκάνια, και εξαφάνισαν τους γηγενείς πληθυσμούς της ελληνικής χερσονήσου.

Οι Πελοποννήσιοι Έλληνες είτε εξαφανίστηκαν είτε αναγκάστηκαν να μετοικίσουν, ενώ η Πελοπόννησος κατοικήθηκε σχεδόν αποκλειστικά από Σλάβους.

Οι Σλάβοι κράτησαν την ταυτότητά τους για κάποιο διάστημα, αλλά στο τέλος έγιναν Έλληνες κάτω από την επιρροή της ορθόδοξης Εκκλησίας και την πρόσμιξη με τους Έλληνες της Μικράς Ασίας που μετέφεραν στην Πελοπόννησο οι Βυζαντινοί αυτοκράτορες για να αναζωογονήσουν την περιοχή.

Η έρευνα που κατατρόπωσε όλους τους ανθέλληνες επιστήμονες για την καταγωγή των σημερινών Ελλήνων

Στην έρευνα της ομάδας επιστημόνων από ΗΠΑ, Ελλάδα και Λίβανο χρησιμοποιήθηκε δείγμα 241 ατόμων από την Πελοπόννησο.

Εκεί διαπιστώθηκε σχετική ανομοιογένεια των σημερινών κατοίκων της Πελοποννήσου, όμως οι σημερινοί κάτοικοι δεν έχουν καμία σχέση με τους Σλάβους, αλλά προσομοιάζουν πολύ με Σικελούς και νότιο Ιταλούς.

Η ομοιότητα των σημερινών Ελλήνων με Σικελούς και νότιο Ιταλούς, έχει ιστορική εξήγηση διότι η Σικελία και η Κάτω Ιταλία αποτελούσαν την «Μεγάλη Ελλάδα» (Magna Grecia) με τεράστια ιστορία...

Σύμφωνα με μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε, η σλαβική καταγωγή των κατοίκων της Πελοποννήσου φέρεται να είναι σε ποσοστό 0,2% μέχρι 14,4%. Η έρευνα καταρρίπτει ολοκληρωτικά τα ψέματα του Αυστριακού ιστορικού και αποδεικνύει την διαχρονική ελληνικότητα των κατοίκων της Πελοποννήσου.

Στην έρευνα δεν συμμετείχαν οι κάτοικοι της σημερινής Μάνης και οι Τσάκωνες, οι οποίοι θεωρούνται καθαροί φυλετικά από όλες τις σλαβικές εισβολές του μεσαίωνα.

https://youtu.be/E3tJ2-Yfl-M?t=543

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ