Καιρός

Κρήτη: Σε λίμνη μετατράπηκε σούπερ μάρκετ - Εικόνες ολικής καταστροφής

Κάποτε ήταν σουπερ μάρκετ. Λίγα έμεινα να θυμίζουν την λειτουργία του κτηρίου. Το νερό παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του.

Nα κηρυχθεί η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε από το γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Όπως επισημαίνει στο αίτημά του, αποτέλεσμα της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη είναι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων να αντιμετωπίζει προβλήματα στο σύνολο του οδικού δικτύου.

Παράλληλα ο κ Αρναουτάκης ανακοίνωσε τη διεξαγωγή σύσκεψης την Παρασκευή το πρωί στα Χανιά με τους όλους τους δημάρχους της ΠΕ Χανίων. Λόγω των καταπτώσεων χωμάτινων όγκων σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων ανακοίνωσε ότι τίθεται σε ισχύ η προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στα εξής σημεία:

Επαρχιακός δρόμος Ταυρωνίτη-Παλαιόχωρας στην τοποθεσία «ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΕΝΤΑ».
Επαρχιακός δρόμος Χανίων – Σούγιας (θέση Λάγκος).
Επαρχιακός δρόμος Χανίων-Καράνου (από ύψος Σκινέ).
Επαρχιακός δρόμος Χανίων-Μεσκλών (και από τις δυο πλευρές).
Επαρχιακός δρόμος Ταυρωνίτη -Νεριανά.
Επαρχιακός δρόμος Κισσάμου-Σφηναρίου.
Σήραγγα Τοπολίων.
Περιοχή Κάτω Σούδας.

Στην ανακοίνωση της η ΕΛΑΣ καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία όπου επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του κακού που έγινε στην περιοχή, είναι οι εικόνες από το κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στον Πλατανιά, του οποίου ο εξωτερικό χώρος πλημμύρισε εντελώς όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του zarpanews.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο και από το εσωτερικό του καταστήματος:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...