Κοινωνία

«Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν»: Οι αποκαλύψεις της νονάς της 28χρονης Αγγελικής Πέτρου

Η νονά της αδικοχαμένης Αγγελικής Πέτρου, που βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, μίλησε στη RealNews και αποκάλυψε ότι η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης 28χρονης είναι πιο περίπλοκη και σοβαρή. Η ίδια δήλωσε πρόθυμη να βρεθεί στον εισαγγελέα και να καταθέσει κάποια πράγματα: «Υπάρχουν πολλά που πρέπει να ειπωθούν.

Μιλούσαμε ώρες ατέλειωτες για αυτά. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Αυτή η κοπέλα ήταν σαν παιδί μου. Πρέπει να ειπωθούν και θα τα καταθέσω όλα στο δικαστήριο». Παράλληλα, σημείωσε ότι ο πατροκτόνος έχει «βαρύ παρελθόν». «Αυτή η εβδομάδα ήταν μαρτύριο για μένα. Δε μπορώ να μιλήσω με λεπτομέρειες ώστε να μάθει όλη η Αλβανία τα μυστικά της κοπέλας. Αν την αγαπάμε δεν πρέπει να λέμε περισσότερα από αυτά που ξέρουμε.

Είναι ένα οικογενειακό δράμα αυτή η ιστορία. Υπάρχουν πράγματα που δε λέγονται» συνέχισε η νονά της άτυχης κοπέλας, συμπληρώνοντας ότι «την αγαπούσα όπως αγαπώ τα παιδιά και τα εγγόνια μου». Η βάπτιση της, όπως επεσήμανε, ήταν κάτι που ήθελε: «με θέληση της έγινε χριστιανή». «Μέναμε στο ίδιο χωριό αλλά μου είχε κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση η σεμνότητά της και ότι συνεχώς ερχόταν στην εκκλησία.

Έτσι πήρα το θάρρος και της μίλησα και με τον καιρό γίναμε φίλες. Ήταν ένα βασανισμένο πρόσωπο, μια τρυφερή ψυχή. Ερχόταν σπίτι μου και μου ζητούσε βιβλία για τον Άγιο. Τον λάτρευε…Από τότε της άναψε ένας πόθος να γίνει Χριστιανή, χωρίς να της το πει κάποιος».

Η κοπέλα της εκμυστηρεύτηκε ότι ήθελε να γίνει Χριστιανή αλλά φοβόταν επειδή δεν είχε άδεια παραμονής. Τότε, η νονά της, την καθησύχασε λέγοντας ότι υπήρχε λύση και το μυστήριο έγινε τον Οκτώβριο του 2017, «για την Αγγελικούλα ήταν η ευτυχέστερη μέρα της ζωής της. Αχ κοριτσάκι μου, χάθηκες τόσο άδικα πριν προλάβεις να ντυθείς και νυφούλα…».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...