Κοινωνία

Στη δημοσιότητα το βίντεο με το τρίχρονο κοριτσάκι που παρασύρεται από αυτοκίνητο στην Πάτρα

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που δείχνει το αυτοκίνητο που παρέσυρε το τρίχρονο κοριτσάκι στην Πάτρα, η ζωή του οποίου κρέμεται από μία κλωστή.

Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι τρεις μέρες μετά το τροχαίο παλεύει ακόμη να μείνει στην ζωή στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Το τρίχρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από τον 50χρονο οδηγό στη παραλιακή οδό στις Ιτιές στην Πάτρα.

Την στιγμή του ατυχήματος κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής, ενώ στην αρχή του βίντεο φαίνεται μία γυναίκα να τρέχει με το παιδί της στην αγκαλιά προς το ασθενοφόρο.

Το τρίχρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλικό οίδημα στο νοσοκομείο.

«Δίνουμε μάχη. Η κατάσταση της μικρής Μαρίας είναι πολύ δύσκολη. Εχει εκτεταμένη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και εγκεφαλικό οίδημα. Με όλα τα μέσα που διαθέτουμε επιχειρούμε να μειώσουμε την πίεση του εγκεφάλου αλλά προς τον παρόν δεν έχουμε καλά νέα», ανέφερε σε δήλωσή του ο υπεύθυνος της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Εφήβων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης.

https://www.youtube.com/watch?v=rATQUmGeDhk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...