Εσωτερική Ασφάλεια

Νύχτα χάους σε κέντρο φιλοξενίας μεταναστών: Καβγάδες, ξυλοδαρμοί και φωτιά με Αφγανούς και Σύριους - Δείτε φωτογραφίες

Χάος επικράτησε στο Κέντρο Φιλοξενίας μεταναστών στον Κατσικά, μετά από βίαιες συμπλοκές Αφγανών και Σύριων. Οι Αφγανοί επιτέθηκαν πρώτοι, πυροδοτώντας μια νύχτα χάους με βανδαλισμούς, ξυλοδαρμούς και εμπρησμούς.

Πολιτεία, αρμόδιες αρχές και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις φέρουν την απόλυτη ευθύνη για τις συνθήκες διαβίωσης σε καταυλισμούς και τις βιαιότητες που προκύπτουν όλο και πιο συχνά πλέον.

Είναι θέμα χρόνου το χάος της Μέσης Ανατολής που περιορίζεται σε καταυλισμούς σε όλη την ελληνική επικράτεια, να εξαπλωθεί στην ελληνική κοινωνία και να καταπιεί το Έθνος μας που ήδη απειλείται από τους πολυάριθμούς μουσουλμάνους.

Θερμά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Κατσικά. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν πρωτόγνωρες ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι εκείνη την ώρα η μοναδική παρουσία στο Κέντρο ήταν αυτή του ενός και μοναδικού στρατιώτη!

Ουδείς από τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που έχουν την ευθύνη για την λειτουργία τους ενώ δεν υπήρχε καμία παρουσία σεκιούριτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα Αφγανών επιτέθηκε σε Σύριους που διέμεναν σε ένα από τα προκατασκευασμένα σπίτια. Όπως οι ίδιοι ανέφεραν αρχικά οι Αφγανοί τους ξυλοκόπησαν και στην συνέχεια τους πήραν τα χρήματα που είχαν κι άλλα αντικείμενα.

Όμως τίποτα δεν σταμάτησε εκεί! Τους οδήγησαν έξω από το κοντέινερ και στη συνέχεια έβαλαν φωτιά!

Οι αρχές ενημερώθηκαν από φύλακες άλλων επιχειρήσεων που βρίσκονται στον Κατσικά για τα τεκταινόμενα στο Κέντρο Φιλοξενίας. Άμεσα έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά στο προκατασκευασμένο σπίτι ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα για τα αίτια που προκάλεσαν το θερμό επεισόδιο.

Η συμβίωση Σύριων και Αφγανών πάντως αποδεικνύεται ότι δεν είναι καθόλου εύκολη. Κάθε άλλο μάλιστα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...