Κόσμος

Καμαρώστε την Αριστερά! Πίνεις νερό; Θα φορολογείσαι

Κάθε φορά που θέλουμε να μιλήσουμε για υπερφορολόγηση λέμε χαρακτηριστικά πως "αυτοί θα μας βάλουν φόρο και στον αέρα που αναπνέουμε". Στην Καλιφόρνια πλησιάζουν σε αυτό το επίπεδο αφού τώρα θέλουν να φορολογήσουν το νέρό που πίνουν οι πολίτες!!!

Ο νέος κυβερνήτης της Καλιφόρνια προτείνει τη φορολόγηση του πόσιμου νερού. Πρόκειται για μια εθνική "προοδευτική" φιγούρα, ο οποίος υπήρξε εξέχων υποστηρικτής για τον γάμο ατόμων του ιδίου φύλου, τα δικαιώματα των μεταναστών, τον έλεγχο των όπλων και τη νομιμοποίηση της κάνναβης.

Πρόκειται για τον, Gavin Newsom, ο οποιός αποφασίζει να φορολογήσει το πόσιμο νερό. Στην πρώτη πρόταση του προϋπολογισμού της Newsom την Παρασκευή, ο αριστερών πεποιθήσεων κυβερνήτης συμπεριέλαβε φόρο στο πόσιμο νερό.

Ο νέος προϋπολογισμός, με τίτλο "Καλιφόρνια για όλους", δηλώνει το πόσιμο νερό ως "θεμελιώδες δικαίωμα", αλλά προτείνει να φορολογηθεί γιατί αυτό είναι το "σωστό".

«Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει βραχυπρόθεσμα μέτρα για την άμεση ανακούφιση των κοινοτήτων χωρίς ασφαλές πόσιμο νερό και προτείνει επίσης μια συνεχή βιώσιμη πηγή χρηματοδότησης για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος στο μέλλον».

Οι λεπτομέρειες του προτεινόμενου φόρου είναι άγνωστες ακόμη, παρόλα αυτά μια παρόμοια πρόταση εγκαταλείφθηκε από τον πρώην κυβερνήτη Τζέρι Μπράουν πέρυσι, αφού απέτυχε να συγκεντρώσει αρκετή υποστήριξη στο νομοθετικό σώμα.

Ο προϋπολογισμός του Gavin Newsom απαιτεί φόρο κατανάλωσης νερού με δικαιολογία πως θέλει να βοηθήσει τις φτωχές κοινότητες

Χρησιμοποιεί τη χαρακτηριστική δημοκρατική γραμμή "βοηθώντας τους φτωχούς" να καθαρίσουν το νερό τους ως δικαιολογία για να φορολογήσουν αυτό που αποκαλεί "σωστό". Και σύμφωνα με τοπικά μέσα δεν πιστεύουν όλοι ότι η φορολόγηση του πόσιμου νερού είναι κακή ιδέα.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι", δήλωσε η Anja Raudabaugh, Διευθύνων Σύμβουλος της Western United Dairymen.

"Εκτιμούμε τη δέσμευση του κυβερνήτη για παροχή μακροπρόθεσμων λύσεων για το πόσιμο νερό στις κοινότητές μας ".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...