Κυπριακό

Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος: Οι Τούρκοι δεν είναι έτοιμοι για τη λύση του Κυπριακού

Η πορεία του Κυπριακού εξαρτάται από την Τουρκική πλευρά, η οποία φαίνεται ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη για λύση, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Είπε ότι η άλλη πλευρά θέλει να πάρει κι άλλα, αλλά αυτό, πρόσθεσε, δεν θα γίνει, διότι ούτε η ηγεσία ούτε ο λαός είναι διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα.

Ο Αρχιεπίσκοπος πρόσθεσε ότι θα σταθούμε στις αγωνιστικές επάλξεις για ένα κράτος, το οποίο- όπως λέει και ο πρόεδρος Αναστασιάδης- θα είναι λειτουργικό.

Τόνισε ότι δεν θα κουραστούμε ποτέ να θέλουμε μια σωστή πατρίδα και ένα σωστό κράτος για τον λαό. Αναφέρθηκε, επίσης, στην ταχεία έξοδο του τόπου από την οικονομική δυσπραγία, κάτι, είπε, που οφείλεται στην εργατικότητα και τον προγραμματισμό του λαού.

Επικαλέστηκε μάλιστα το παράδειγμα της Εκκλησίας, η οποία, όπως είπε, ενώ στόχευε να επανέλθει στην προ κρίσεως κατάσταση το 2020, αυτό έγινε κατορθωτό από τώρα.

Πηγή: ΡΙΚ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...