Αθλητισμός

Ανακοίνωσε Σαμπανάτζοβιτς η ΑΕΚ (βίντεο)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτηση του παίκτη - Δείτε στο βίντεο τι μπορεί να κάνει

Παίκτης της ΑΕΚ είναι επίσημα ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του νεαρού Βόσνιου χαφ, ο οποίος είναι γιος του παλαίμαχου άσου της Ένωσης, Ρέφικ.

Την απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς ανακοίνωσε η ΑΕΚ. Ο νεαρός Βόσνιος μέσος, ο οποίος είναι γιος του παλαίμαχου άσου της Ένωσης Ρέφικ, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Σαμπανάτζοβιτς αναμένεται να μείνει δανεικός στη Ζελέζνιτσαρ από την οποία αποκτήθηκε. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα ενσωματωθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς από την Ζελέζνιτσαρ. Ο Βόσνιος άσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας (έως τις 31/12/2023) και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μας το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος με την κιτρινόμαυρη φανέλα πανηγύρισε την κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων (1992, 1993, 1994) και ενός Κυπέλλου Ελλάδας (1996). Ο Ανέλ γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1999 στο Μιζούρι των ΗΠΑ και αγωνίζεται ως μέσος.

Άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες της Ζελέζνιτσαρ. Σε ηλικία 17 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα σε αγώνα Κυπέλλου με την Γκοράζντε, συνδυάζοντάς το με γκολ.

Συνολικά μετράει 41 εμφανίσεις και τρία τέρματα με τη φανέλα της Ζελέζνιτσαρ, στην οποία θα συνεχίσει να αγωνίζεται ως δανεικός έως το καλοκαίρι, έχοντας κατακτήσει και ένα Κύπελλο Βοσνίας (2018, βασικός στον πρώτο τελικό). Παράλληλα, έχει χριστεί διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Βοσνίας (U17, U19 και U21).

Ανέλ, καλωσόρισες στην οικογένεια της Πρωταθλήτριας Ελλάδας!»

https://youtu.be/HSvLrtS-UUw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...