Κοινωνία

Σαν σακί στην καρότσα αγροτικού μετέφεραν το πτώμα της 21χρονης

Αυτά που έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση οδήγησαν τον εισαγγελέα σε δίωξη και για βιασμό. Στην Αλεξανδρούπολη η σορός της άτυχης κοπέλας. Καταγγελία και από άλλη γυναίκα για τους νεαρούς. Τι είπε στους αστυνομικούς. Νέα στοιχεία για την συγκλονιστική υπόθεση.

Οι εικόνες με το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας συγκλονίζουν. Το ίδιο και η πληροφορία από το δελτίο του ΑΝΤ1 ότι ο άνθρωπος που το βρήκε, είναι συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των κατηγορουμένων.

Όπως αναφέρει το rodos-press που δημοσιεύει τις παραπάνω φωτογραφίες, έχουν βρεθεί βίντεο ασφαλείας στα οποία έχει καταγραφεί η μεταφορά της άτυχης κοπέλας από την εξοχική κατοικία στους Πεύκους -που έγινε το έγκλημα σύμφωνα με τα στοιχεία- επάνω στην καρότσα του αγροτικού φορτηγού οχήματος, όπου μάλιστα ένας εκ των δύο δραστών βρίσκονταν και αυτός καθισμένος στην καρότσα με το θύμα, φοβούμενοι μήπως και το θύμα ανακτήσει δυνάμεις και δραπετεύσει κατά τη μεταφορά του!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...