Αθλητισμός

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκρυβε την Ελλάδα μέσα στο σακάκι του

Οι παίκτες του NBA αγωνίζονται στο παρκέ για το δαχτυλίδι του πρωταθλητή και στα backstage για τη φήμη του πιο fashionable μπασκετμπολίστα. Κατά την είσοδο τους στο γήπεδο φορούν πολύ συχνά δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών και εντυπωσιάζουν με τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις, που πολλές φορές αποτελούν και κάποιο είδος statement.

Μία τέτοια εμφάνιση που σίγουρα θα συζητηθεί και θα γίνει viral πραγματοποίησε ο δικός μας αγαπημένος Γιάννης Αντετοκούνμπο, στον αγώνα της ομάδας του Milwaukee Bucks εναντίον των Cavaliers. Επέλεξε, λοιπόν, ένα σακάκι σε σκούρα απόχρωση, που στο εσωτερικό του στολίζεται με την εικόνα του αγάλματος της θεάς Αθηνάς.

Ο Γιάννης πόζαρε στο φακό δείχνοντας το εντυπωσιακό αυτό εσωτερικό, χαμογελαστός και περήφανος όπως πάντα. Το σακάκι αυτό είναι δημιουργία του σχεδιαστή Γιώργου Παπαδόγαμβρου και εκφράζει τη μεγάλη αδυναμία του Γιάννη για την Ελλάδα και την Αθήνα. Εκτός από το Γιάννη και ο αδερφός του Θανάσης έχει συνεργαστεί με το συγκεριμένο σχεδιαστή ποζάροντας την προηγούμενη σεζόν φορώντας τα κοστούμια του σε έντονες αποχρώσεις.

Πρόκειται για μία εμφάνιση που θα μπει όπως φαίνεται στο Fashion Hall of Fame του ΝΒΑ δίπλα σε άλλα μεγάλα ονόματα αθλητών που μας εκπλήσσουν με τις εμφανίσεις τους.

Πρώτος και καλύτερος, ο Russel Westbrook ένας από τους πιο σπουδαίους παίκτες της εποχής του, κατέχει δικαιωματικά τον τίτλο του απόλυτου fashion icon του NBA. Δε φοβάται το χρώμα, τα σχήματα και τα αξεσουάρ, για αυτό και το NBA τον βράβευσε με το Best Style Award!

Βέβαια, σε μία συζήτηση για το στυλ δεν γίνεται να λείπει το όνομα του LeBron James, ο οποίος πέρα από παίκτης θρύλος, φοβερός άνθρωπος και role model, φροντίζει πάντα να είναι στη μόδα και να προκαλεί τον θαυμασμό μας. Ο King James είναι σίγουρα o βασιλιάς του παρκέ μα και της μόδας, δίνοντας στο street style, μία δικιά του, νέα, εκλεπτυσμένη μορφή.

Φυσικά, αξιοσημείωτες είναι και η εκκεντρικές επιλογές του περσινού MVP, James Harden, ο οποίος συνδυάζει έντονα patterns με το χαρακτηριστικό του μούσι, το οποίο αποτελεί πια το σήμα κατατεθέν του.

Τέλος, το κακό παιδί του NBA, ο άγριος Jimmy Butler, παρά τις δυναμικές εμφανίσεις του στο γήπεδο, στις προσωπικές του στιγμές φροντίζει την εμφάνισή του και τολμά θαρραλέους συνδυασμούς. Εδώ, βλέπουμε το καλοκαιρινό του στυλ κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο. Εσάς ποιος είναι ο αγαπημένος σας?

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...