Κόσμος

Ξεκαρδιστικό: Η Τερέζα Μέι ως... Γκόλουμ διχάζεται για το Brexit (βίντεο)

Ο Αντι Σέρκις βρήκε ίσως τον καλύτερο τρόπο για να διακωμωδήσει την προσπάθεια της Τερέζα Μέι να πείσει τους πάντες στη Βρετανία ότι η συμφωνία της για το Brexit είναι η καλύτερη δυνατή.

Ο ηθοποιός υποδύεται τη Βρετανίδα πρωθυπουργό ως Γκόλουμ, τον χαρακτήρα που ερμήνευσε ο ίδιος στον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

«Παίρνουμε ξανά τον έλεγχο. Χρήματα, σύνορα...», λέει η «Μέι» με τη χαρακτηριστική φωνή του Γκόλουμ. «Οχι, πληγώνει τους ανθρώπους, τους κάνει πιο φτωχούς», αντιδρά ο Σμίγκολ, η καλή πλευρά του διάσημου κινηματογραφικού χαρακτήρα, και ξεσπά η... κόντρα μεταξύ τους.

Εννοείται πως ακούγεται η φράση «το πολύτιμό μου», η χαρακτηριστική ατάκα του Γκόλουμ, αυτή τη φορά όχι όμως για το δαχτυλίδι, όπως ήταν στην τριλογία, αλλά για τη συμφωνία για το Brexit.

https://youtu.be/ucJ6RPez06s

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...