Αρχείο

Ξεκίνησαν οι επιθέσεις: «Άγνωστοι» γκρέμισαν με μανία χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Ιωάννινα - Σιωπή της κυβέρνησης απέναντι στην ανομία

Ξεκίνησαν οι επιθέσεις από τους γνωστούς-αγνώστους. Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και κάποιοι θέλουν να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα.

Είναι προφανές πως η Κυβέρνηση δείχνει ανοχή προς τους... αναρχικούς και τους Ρουβικωνες. Τους χαϊδεύει, δεν τους φυλακίζει, ενώ ταυτόχρονα υβρίζει με τον χειρότερο τρόπο τα παιδιά που βγαίνουν έξω για να φωνάξουν για την Μακεδονία μας.

Εικόνες που βλέπαμε στην Κ. Ευρώπη, πλέον ήρθαν και στην χώρα μας. Σε πολλές χώρες έχουμε δει και περιστατικά καψίματος. Φάτνες, δέντρα και σταυροί στην πυρά.

Ήδη στην Ελλάδα έγινε η αρχή με τον σταυρό στη Λέσβο. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν περάσει και ο διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας. 

Άθεοι μαζί με τους μετανάστες θα φθάσουν στο σημείο να διαμαρτύρονται για τις καμπάνες που θα χτυπούν, ενώ θα ζητήσουν να κατέβουν και οι σταυροί από δημόσιους χώρους.

Όλες αυτές οι πράξεις που έχουν λάβει χώρα μέχρι τώρα είναι μόνο η αρχή

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Μία δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε το ξημέρωμα σε πλατεία του ιστορικού κέντρου των Ιωαννίνων, στην οδό Καλάρη, όπως λίγες ημέρες νωρίτερα είχε στηθεί ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο για τις ημέρες των γιορτών.

Με φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου και των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, τα καταστήματα αλλά και οι κοινόχρηστοι χώροι στολίστηκαν με εντυπωσιακό τρόπο. Οι εικόνες τις βραδινές και νυχτερινές ώρες είναι εντυπωσιακές και από τις πιο όμορφες στα Γιάννινα. Μέρος της εορταστικής ατμόσφαιρας ήταν και το δέντρο που είχε τοποθετηθεί και είχε στολιστεί, όπως συνηθίζεται σε κεντρικές πλατείες.

Το πρωί του Σαββάτου έκπληκτοι οι περίοικοι είδαν ότι το στολισμένο δέντρο βρίσκονταν πεσμένο στον πεζόδρομο. Προφανώς κάποιοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστο για ποιους λόγους, ξέσπασαν στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το ξήλωσαν και το άφησαν πεταμένο στον πεζόδρομο.

Το δέντρο βέβαια ξαναστήθηκε από τους ανθρώπους του ιστορικού κέντρου, ωστόσο το δυσάρεστο γεγονός μόνο θλίψη προκαλεί.

Δείτε εικόνες

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ