Κοινωνία

Νοσοκομείο στην Αν. Αττική θα ανεγερθεί από τη δωρεά της Κυπριακής Δημοκρατίας

Τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη ευχαρίστησε σήμερα, από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας, για τη συνεισφορά της Κύπρου στην προσπάθεια αποκατάστασης και στήριξης των πληγέντων από την μεγάλη πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής ότι ο Κύπριος Πρόεδρος έκανε δεκτή την πρότασή του, να δοθεί μεγάλο μέρος των χρημάτων από τη δωρεά της Κύπρου ως αρωγή για τους πληγέντες για την ανέγερση ενός δημόσιου νοσοκομείου στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Όπως ανακοίνωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, το αμέσως επόμενο διάστημα οι υπηρεσίες του ελληνικού υπουργείου Υγείας θα επικοινωνήσουν με τις κυπριακές Αρχές προκειμένου να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...