Αθλητισμός

Η Μίλαν κάηκε στον Πειραιά: Ο διεθνής Τύπος αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Αποθεωτικά υποδέχθηκαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1 επί της Μίλαν που οδήγησε στην πρόκριση των ερυθρολεύκων στους «32» του Europa League.

«Η Μίλαν κάηκε στον Πειραιά» γράφει η ισπανική εφημερίδα Marca με τη γαλλική Equipe να γράφει ότι «οι Μιλανέζοι έχασαν τα πάντα υποκλινόμενοι με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού».

Για «γροθιά» στη Μίλαν «που έμεινε εκτός από τη φάση των ομίλων» γράφει η καταλανική Mundodeportivo.

Πιο επικριτικοί για τη Μίλαν οι τίτλοι των ιταλικών μέσων ενημέρωσης. «Πατατράκ για τη Μίλαν: Αντίο Europa. Αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό» γράφει η Gazzetta dello Sport. H «tuttosport» γράφει: «Ιγκου-άουτ» και προσθέτει: «Ο Γκατούζο αποκλείστηκε. Οι ροσονέρι, έχασε με 3-1 στην Ελλάδα και βγήκε εκτός Ευρώπης. Το γκολ του Ζαπάτα αποδείχθηκε άρχηστο». «Ο Ολυμπιακός κατατρόπωσε τη Μίλαν στην Ελλάδα, οι ροσονέρι έξω από την Ευρώπη. Ο Φορτούνης με πέναλτι τελείωσε τη Μίλαν...» γράφει το Sky Italia.

foto-osfp-2 foto-osfp-3

Φορτούνης: Δεν φοβόμαστε για τη συνέχεια

Ο Ολυμπιακός θα μάθει τον επόμενο αντίπαλό του στη φάση των «32» του Europa League τη Δευτέρα οπότε και είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της UEFA.

Μαζί με τους Πειραιώτες στην κληρωτίδα θα μπουν οι Βιγιαρεάλ, Σεβίλλη, Σάλτσμπουργκ, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, Τσέλσι, Γκενκ, Ντιναμό Κιέβου, Λεβερκούζεν, Αρσεναλ, Νάπολι, Βαλένθια, Ίντερ, Μπενφίκα.

Ωστόσο ο χρυσός σκόρερ των ερυθρολεύκων στον αγώνα με τη Μίλαν, Κώστας Φορτούνης, που «υπέγραψε» το τελικό 3-1 με το εύστοχο πέναλτι στο 81ο λεπτό, έστειλε το μήνυμα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι ο Ολυμπιακός δεν φοβάται. «Στην κλήρωση έχει μεγάλες ομάδες. Τσέλσι, Άρσεναλ, αλλά εδώ που έχουμε φτάσει και περάσαμε τη Μίλαν, καλό είναι να αποφύγουμε τα μεγαθήρια, αλλά όποια κι αν έρθει, δεν φοβόμαστε» δήλωσε ο Φορτούνης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...