Κόσμος

Βήμα-βήμα υλοποιείται το γερμανικό σχέδιο - Έρχεται Αθήνα η Μέρκελ - Σκοτεινές διεργασίες για να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών

Επίσκεψη στην Αθήνα, ύστερα από τέσσερα και πλέον χρόνια, αναμένεται να πραγματοποιήσει η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής της Κυριακής, η επίσκεψη της κυρίας Μέρκελ αναμένεται να είναι διήμερη.

Κατά της ίδιες πληροφορίες η επίσκεψη έχει προγραμματιστεί για τις 10 και 11 Ιανουαρίου.

Η Γερμανίδα καγκελάριος είναι γνωστό ότι στηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και η επίσκεψή της συνδέεται με αυτή. Μάλιστα, δεν θεωρείται τυχαίο το γεγονός ότι η επίσκεψή της συμπίπτει με τις ημερομηνίες όπου θα ολοκληρώνεται στη βουλή των Σκοπίων η διαδικασία κύρωσής της και το μπαλάκι θα μεταφέρεται στην Αθήνα όπου θα πρέπει να αρχίσουν οι διαδικασίες για να περάσει η συμφωνία από τη Βουλή.

Να σημειωθεί επίσης ότι η κυρία Μέρκελ είχε βρεθεί στα Σκόπια την παραμονή του δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Γερμανίδα καγκελάριος επισκέπτεται την Αθήνα επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Σαμαρά η Ανγκελα Μέρκελ είχε επισκεφθεί τη χώρα μας δύο φορές.

Η Γερμανία είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από την επίλυση εδώ και τώρα του Σκοπιανού με ορίζοντα υποχρεωτικού διαμελισμού της Ελλάδας τα επόμενα 10 έτη.

Οι Γερμανοί που διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία που τόσο ζημιά τους έκανε στο β’ παγκόσμιο πόλεμο μαζί με την Ελλάδα . Τίποτα μα τίποτα δεν είναι τυχαίο σε όλα αυτά και θα έχουμε και συνέχεια .

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!

Οταν πριν ένα χρόνο περίπου «έσκασε» το σχέδιο σύνδεσης Αξιού-Μοράβα-Δούναβη δημιουργώντας τη Νέα Πλωτή Οδό που θα ενοποιήσει τον Δούναβη με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέσω της Σερβίας (Μοράβας, γι αυτό πιέζουν το Βελιγράδι για είσοδο σε ΕΕ-ΝΑΤΟ) της ΠΓΔΜ (Αξιός) και της Ελλάδας (Αξιός) όλοι οι ενδιαφερόμενοι «παίκτες» είχαν κατανοήσει ότι βρίσκονταν σε εξέλιξη υπόγειες διεργασίες επίλυσης του Σκοπιανού εις βάρος φυσικά της Ελλάδας. Ηταν ένα σχέδιο που το είχε απορρίψει ο Μεταξάς προβλέποντας τι θα συνέβαινε. Το σχέδιο από αρχαιοτάτων χρονών ήταν απλό:

Το Βερολίνο έπρεπε πάση θυσία να αποκτήσει πρόσβαση στο Αιγαίο και αυτό θα συνέβαινε μόνο με ακρωτηριασμό της χώρας μας με δημιουργία ανεξάρτητης περιφέρειας Μακεδονίας εντός ΕΕ. Δημιούργησαν τα Σκόπια, γαλούχησαν γενιές σκοπιανών με ψευδαισθήσεις και αλυτρωτισμούς «για να λυθεί» κάποια στιγμή εις βάρος μας το θέμα και να τεθούν τα θεμέλια διαμελισμού της χώρας.

Ο Δούναβης είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος ποταμός της Ευρώπης (μετά τον Βόλγα). Πηγάζει από τον Μέλανα Δρυμό στη Γερμανία, ακολουθεί πορεία κυρίως ανατολική για 2850 χλμ., διασχίζει αρκετές πρωτεύουσες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης και καταλήγει στη Μαύρη Θάλασσα μέσα από τη Ρουμανία. Δηλαδή, είναι μία ποτάμια οδός τεράστιας οικονομικής και εμπορικής σημασίας.

Η Γερμανία ήταν η πρώτη χώρα που ουσιαστικά «καίγεται» για «επίλυση» του Σκοπιανού .

Τα ερείσματα των Σκοπίων ανήκουν σε κύκλους γερμανικής προελεύσεως για λόγους οι οποίοι έγιναν σαφείς από εδαφικής απόψεως ήδη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αμέσως μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας στη Γερμανία ιδρύθηκαν ισχυρώς χρηματοδοτούμενα «ερευνητικά κέντρα» τα οποία εστόχευαν τον –ναζιστικής εμπνεύσεως– πολυτεμαχισμό και την διάλυση της Βαλκανικής στη «βιολογική βάση» του (φανταστικού) DNA των εθνοτήτων, τις οποίες φρόντιζαν να ανακαλύψουν σαν καταπιεζόμενες.

Αυτοί είναι οι... φίλοι μας Γερμανοί!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...