Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ελεύθερος ο Έλληνας αστυνομικός - 24 ώρες αιχμάλωτος από τους Αλβανούς! - Κανένα διάβημα από τον Α. Τσίπρα

Μετά από 24 ώρες άφησαν ελεύθερο οι Αλβανοί των Έλληνα αστυνομικό. Μετά από τόσες ώρες το Ελληνικό ΥΠΕΞ και συγκεκριμένα ο Α. Τσίπρας δεν έκανε ούτε ένα διάβημα. Πρόκειται για τραγελαφικές καταστάσεις που πλήττουν την εικόνα της χώρας.

Όλες οι Βαλκανικές χώρες σχεδόν, κάνουν ότι θέλουν είς βάρος της χώρας μας, με την Αθήνα να αδιαφορεί και να ξεφτιλίζει το κύρος της Ελλάδας.

Ο αστυνομικός είχε συλληφθεί χθες το πρωί, με την κατηγορία της παράνομης οπλοφορίας, όταν ελέγχθηκε σε μπλόκο της αλβανικής αστυνομικός, ευρισκόμενος καθ' οδόν προς τους Βουλιαράτες για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα και συνοδεύοντας τον κ. Γιόγιακα.

Οπως είπε ο βουλευτής της ΝΔ, ο αστυνομικός δήλωσε την ιδιότητά του στο μπλόκο, ωστόσο συνελήφθη. Τελικά, ένα εικοσιτετράωρο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος και επιστρέφει με τον κ. Γιόγιακα στην Ηγουμενίτσα.

Από την Παρασκευή είχαν ενταθεί τα μέτρα ασφάλειας από την αστυνομία της Αλβανίας στα σύνορα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης πολιτών από την Ελλάδα για το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Κατσίφα στις Βουλιαράτες. Μπλόκα είχαν στηθεί παντού στην περιοχή και οι Αλβανοί αστυνομικοί έκαναν ελέγχους στα πούλμαν που μετέφεραν όσους ήθελαν να παραστούν στο μνημόσυνο.

Σε αρκετές περιπτώσεις, Έλληνες πολίτες υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν καθώς δεν τους επετράπει η είσοδος στην Αλβανία, ενώ το μνημόσυνο τελέστηκε κανονικά στην γεννέτειρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα, σε κλίμα κατάνυξης και οδύνης, χωρίς να δημιουργθεί το παραμικρό επεισόδιο.

Τι κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση; Γιατί κρύβεται ο Α. Τσίπρας; Ο φόβος είναι διάχυτος για το τι θα ακολουθήσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στη Β. Ήπειρο, επιτέλους η Αθήνα πρέπει να ξυπνήσει.

Mάλιστα τα Αλβανικά ΜΜΕ κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και εικόνες με το όπλο του αστυνομικού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ