Αρχείο

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την 21χρονη Ελένη: «Ο πρώτος βιασμός έγινε με υπνωτικό χάπι» - Τι δείχνουν τα ευρήματα στο βανάκι που την μετέφεραν

Ο θείος της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τον βιασμό της 21χρονης από τρία αγόρια πριν από μερικούς μήνες στη Ρόδο. Σύμφωνα με τον θείο της άτυχης φοιτήτριας, Παναγιώτη Κικιδόπουλο, τη νάρκωσαν με το περίφημο χάπι του βιασμού.

«Δεν ξέραμε για τον πρώτο βιασμό. Το έκρυβε και η ίδια η Ελένη. Και ο πατέρας της το έμαθε από τη φίλη της, μετά τη συμφορά. Η φίλη της μας είπε πως συνέβη κάποια στιγμή. Εκεί στο μπαρ που πίνανε οι φίλοι της, της έβαλαν μεθυστικό υπνωτικό στο ποτό της. Και δήθεν επειδή μέθυσε, την πήρανε στο σπίτι να κοιμηθεί και εκεί βρήκαν την ευκαιρία και τη βίασαν.

Όταν η Ελένη ξύπνησε το πρωί ήταν σε κακό χάλι. Πήρε τη φίλη της τηλέφωνο και της είπε πως δεν είναι καλά. Όταν πήγαν στο σπίτι, διαπίστωσαν πως όντως είχε βιαστεί. Και σκεφτόντουσαν τι να κάνουν. Γιατί δεν είχαν κάποιο στοιχείο να τους κατηγορήσουν.

Το κράτησαν για λίγες ημέρες μεταξύ τους και μετά από λίγες ημέρες πήγαν στην αστυνομία. Η αστυνομία όμως είπε πως ήταν αργά για καταγγελία. Μετά μέσω Facebook βρήκαν τα πρόσωπά τους. Δεν είχαν το θάρρος να βγουν και να το πουν».

Οι έρευνες προχωρούν καθώς ένα λευκό φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη χωρίς τις αισθήσεις της έχει μπει στο στόχαστρο των αρχών. Είναι το λευκό βανάκι που ανήκει στον πατέρα του 21χρονου Ροδίτη.

Το όχημα με το οποίο πήγαν την Ελένη Τοπαλούδη στο διαμέρισμα και αργότερα τη μετέφεραν σοβαρά τραυματισμένη στην παραλία, όπου και την πέταξαν στη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, έρευνες γίνονται και για το φονικό σίδερο, όπου βρέθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου κατηγορούμενου. Ο ίδιος είχε υποστηρίξει ότι ήταν εκείνος που το έπιασε τελευταίος για να το πετάξει στη θάλασσα, αφού πρώτα το είχε καθαρίσει ο 21χρονος.

Αποτυπώματα του 19χρονου βρέθηκαν στο φονικό σίδερο

Ο 19χρονος Αλβανός κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο συνέθλιψε το κεφάλι της Ελένης Τοπαλούδη. Είχε καταφέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στην άτυχη κοπέλα, οι οποίες σύμφωνα με τον ιατροδικαστή θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει το θάνατο της άτυχης φοιτήτριας αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί.

Τα αποτυπώματά του ταυτοποιήθηκαν όπως αναγράφεται σε έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας που διαβιβάστηκε στο Λιμεναρχείο Ρόδου. Ταυτόχρονα ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων της ανθρωποκτονίας, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι στους Πευκούς, τόπο μαρτυρίου της Ελένης Τοπαλούδη.

Εντόπισαν και γενετικό υλικό των δύο ανδρών όπως και της κοπέλας τόσο μέσα στο σπίτι όπως και στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο την είχαν μεταφέρει από το σπίτι της στους Πευκούς και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν τη ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φώκιας.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία των εγκληματολογικών εργαστηρίων δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας ή 3ου δράστη, στον τόπο της δολοφονίας, παρά μόνο κάποια δικαιολογημένα γενετικά αποτυπώματα.

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν οι καταθέσεις των κατηγορουμένων κατά τη διάρκεια της κατά αντιπαράσταση εξέτασής τους, όπου παραδέχονται το έγκλημα αλλά έχουν διαφορετική εκδοχή για το δράστη «δείχνοντας» ο ένας τον άλλο.

Ο 19χρονος φαίνεται να λέει χαρακτηριστικά: «Πήγε και πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι και της το έβαλε στο λαιμό. Την απείλησε. Την κάρφωσε και μετά πέταξε το μαχαίρι με δύναμη κάτω. Η Ελένη φώναξε βοήθεια. Μετά εκείνος την έπιασε από το λαιμό και τη χτυπούσε στον τοίχο. Εκείνη τη στιγμή του είπα: σταμάτα».

Ο 21χρονος υποστηρίζει: «Τη χτύπησε στο σαγόνι και η Ελένη λιποθύμησε. Μετά την έπιασε κεφαλοκλείδωμα, όσο ήταν αναίσθητη και τη χτυπούσε στο κεφάλι με τρόπο που μπορούσε να τη σκοτώσει. Εγώ είχα σοκαριστεί και δεν αντιδρούσα».

Στην ίδια φυλακή οι δύο κατηγορούμενοι

Στις φυλακές Γρεβενών βρίσκονται πλέον, εδώ και μερικές ώρες, και οι δυο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Αρχικά στο Φελλί μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα (λόγω του περιστατικού ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους) ο 19χρονος Αλβανός και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο Έλληνα, για ευνόητους λόγους, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρότατα μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.

https://www.youtube.com/watch?v=P0OC1PBN5MA

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ