Κόσμος

Έτσι… εκδικούνται οι Κούρδοι: «Σκόνη» έκαναν τους Τούρκους - Καρέ-καρέ η ανατίναξη θωρακισμένου οχήματος - 15 νεκροί


Δεν έχει τέλος το τουρκικό λουτρό αίματος. Κούρδοι και Κούρδισσες δίνουν το νυν υπέρ πάντων των αγών για να τσακίσουν το ηθικό των Τούρκων. Κάτι μάλιστα που το καταφέρνουν και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό.

To βίντεο βγήκε στο φως της δημοσιότητας από το Κουρδικό μέσο gerillatv μόλις πριν λίγα 24ωρα.

Αυτές οι εικόνες δεν θα δοθούν στη τουρκική δημοσιότητα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με λίγα λόγια, οι Κούρδοι ανεμίζουν τα κουφάρια των Τούρκων.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 26 Νοεμβρίου κατά θωρακισμένου οχήματος του τουρκικού στρατού δημοσίευσε το Gerilla TV.

Στις εικόνες που δημοσίευσε στο διαδίκτυο το Gerilla TV, διακρίνεται πως θωρακισμένο όχημα τύπου Κirpi, βάλλεται από μικρή απόσταση. Στις εικόνες φαίνεται πως οι αντάρτες πλησιάζουν πολύ το θωρακισμένο όχημα, αναφέρουν τα tourkikanea.

Στις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρηση αυτή, αναφέρεται πως έγινε στις 02:00 της 26/11 στην επαρχία Σερχάτ. Στην επιχείρηση αυτή στόχος έγινε ένα θωρακισμένο όχημα Κirpi που κινούνταν από το φυλάκιο Αξούρι προς το κέντρο του νομού.

Το θωρακισμένο όχημα χτυπήθηκε από πυκνά πυρά από κοντά, οι αντάρτες πήγαν κοντά του και το έκαψαν καταστρέφοντας το εντελώς. Στην δράση αυτή ανακοινώθηκε πως σκοτώθηκαν 15 Τούρκοι στρατιώτες. Το HPG αναφέρει πως μετά από την δράση αυτή, χτυπήθηκαν αποτελεσματικά επίσης φυλάκια της περιοχής που θέλησαν να επέμβουν εκεί στο πεδίο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν πως μέχρι τις 07:00 ο τουρκικός κατοχικός στρατός δεν μπόρεσε να απομακρύνει τις σορούς των στρατιωτών και το κατεστραμμένο όχημα από το σημείο και δήλωσαν πως “Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό να τιμηθεί η 41 χρονιά του ΠΚΚ”.

https://twitter.com/DefenceUnits/status/1069989949892685829?ref_src=twsrc%5Etfw

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ