Κοινωνία

Tί άλλο θα δούμε; «Black Friday» και στα διαζύγια -Εκπτωση τάζει ένας δικηγόρος στην Αμαλιάδα

Είναι γνωστό πως ο περισσότερος κόσμος περιμένει την ερχόμενη Παρασκευή, λόγω «Black Friday», για να αγοράσει ό,τι πράγματα χρειάζεται, σε πολύ χαμηλότερες τιμές από τις αρχικές.

Όσο για τα πράγματα... είναι ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί. Από ρούχα, παπούτσια και είδη προσωπικής υγιεινής, έως έπιπλα, διάφορα είδη σπιτιού, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, κλπ.

Κανείς όμως δεν θα μπορούσε να φανταστεί, αυτό το οποίο «έταξε» σε προσφορά ένας δικηγόρος από την Αμαλιάδα!

Ο συγκεκριμένος δικηγόρος, με ανάρτησή του στα social media υποστήριξε ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα κάνει και το γραφείο του έκπτωση 60% σε όλα τα διαζύγια!

Ο ίδιος μίλησε στον ρ/σ «News 24/7» για την προσφορά αυτή, που όπως ήταν φυσικό έγινε viral και στην οποία -όπως είπε- ανταποκρίθηκαν αρκετοί άνθρωποι.

«Να πω την αλήθεια αυτός ο κατακλυσμός που έγινε με τις προσφορές που βλέπουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ με ερέθισε και εμένα να κάνω μια πλάκα. Η αλήθεια είναι ότι έγινε χαμός, είχε τεράστια απήχηση. Αλλά αν κάνουμε οι δικηγόροι έκπτωση 60% έτσι όπως έχουν πέσει οι τιμές, θα μας χωρίσει εμάς η γυναίκα μας! Οπότε καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι κάτι ανεδαφικό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Γίνεται χαμός, το εννοώ. Φυσικά τους εξηγώ ότι δεν ισχύει αλλά το θέμα είναι, και αυτό θέλω να πω, μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση ότι ο κόσμος, και δεν τον αδικώ, πίστεψε μια τέτοια ανάρτηση, γιατί να μην το πιστέψει άλλωστε, βλέπει γύρω του τα πάντα αλλά έχει ανάγκη από την οποιαδήποτε έκπτωση και αυτό είναι για την εποχή μας αντιπροσωπευτικό. Είναι τόσοι πολλοί και τόσες πολλές αυτοί που έστειλαν ένα μήνυμα ή πήραν τηλέφωνο, που αντιλαμβάνομαι ότι είναι μάστιγα. Πρέπει να έχουν επικοινωνήσει μαζί μου γύρω στους 60 ανθρώπους. Τους έχω εξηγήσει ότι δεν ισχύει η προσφορά αλλά μου έχει κάνει εντύπωση το νεαρό της ηλικίας τους και αυτό είναι ανησυχητικό».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ