Ρωσία

S-400: Παρέλαση της «αφρόκρεμας» των ρωσικών οπλικών συστημάτων στην πλούσια αραβική αγορά (βίντεο)


Οι χώρες της Αραβικής και της Μέσης Ανατολής αντιπροσωπεύουν μεγάλο μέρος των πελατών στους οποίους εξάγει οπλικά συστήματα η κρατική εταιρεία της Ρωσίας, Rosoboronexport.

Στο πέμπτο Bahrain International Air Show, η Rosoboronexport θα παρουσιάσει τα πιο προηγμένα οπλικά συστήματα της Ρωσίας, όπως για παράδειγμα το πυραυλικό σύστημα αεροπορικής άμυνας μεγάλης εμβέλειας S-400, το πυραυλικό σύστημα μεσαίας εμβέλειας Pantsyr, καθώς επίσης και τα μαχητικά αεροσκάφη Sukhoi “Su-35”, μη επανδρωμένα οχήματα (drones), διάφορα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και τα νεότερα στρατιωτικά μεταγωγικά αεροσκάφη τύπου “Ilyushin Il-76MD-90A”.

S-400

Τα όπλα ρωσικής κατασκευής και προέλευσης έχουν δημιουργήσει στη διεθνή αγορά τρομερή εντύπωση και ένα πολύ θετικό κλίμα για τους αγοραστές που εμπιστεύονται το brand name, καθώς τα ρωσικά οπλικά συστήματα έχουν αποδείξει την αξία τους σε σκληρές μάχες και κάτω από αντίξοες συνθήκες στην ξηρά, στον αέρα και στη θάλασσα.Και γι’αυτόν τον λόγο η ζήτησή τους αυξάνεται με τρομερούς ρυθμούς. Η λίστα με τις προσφορές της εταιρείας υπολογίζεται στα 50 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων ένα σημαντικό μέρος καλύπτεται από συμβάσεις με αραβικά κράτη", ανέφερε εκπρόσωπος της Rosoboronexport.

Οι αντιπροσωπείες των χωρών της περιοχής αναμένεται να παρουσιάσουν αυξημένο ενδιαφέρον για την αεροπορική επίδειξη μαχητικού αεροσκάφους “Su-35”, τα μαχητικά πολλαπλών ρόλων τύπου “MiG-29M / M2” και τα ελαφρά μαχητικά “Yak-130”, τα οποία χρησιμοποιούνται και για εκπαιδεύσεις, καθώς επίσης και το αεροσκάφος εναέριου ανεφοδιασμού “Il-78MK-90A” και το στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος “Il-76MD-90A”.


Yak-130

Επιπρόσθετα, η Rosoboronexport θα διαθέτει στο περίπτερό της στη διεθνή έκθεση μεγάλη ποικιλία ελικοπτέρων διαφόρων ρόλων και λειτουργιών. Χαρακτηριστικά θα παρουσιαστούν : το επιθετικό ελικόπτερο Mil Mi-28NE, το ελικόπτερο αναγνώρισης και επίθεσης Kamov Ka-52, το ελικόπτερο μεταφοράς και επίθεσης Mi-35M, τα ελικόπτερα Ka-226T και Ansat καθώς επίσης και το βαρέως τύπου μεταγωγικό ελικόπτερο Mi-26T2.


Mil-Mi28NE

Σύμφωνα με την εταιρεία, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας αναμένεται να προσελκύσουν σημαντικό ενδιαφέρον, ειδικά για τα πυραυλικά συστήματα μεγάλης εμβέλειας “S-400 Triumf”, τα συστήματα εδάφους- αέρος “Buk-M2E” και “Tor-M2E”, το αντιαεροπορικό σύστημα πυραύλων και πυροβόλων “Pantsyr-S1” και τέλος το φορητό σύστημα “Verba”.


VERBA (MANPADS)

Το περίπτερο της εταιρείας στο Bahrain International Air Show θα περιλαμβάνει επίσης τα ρωσικής κατασκευής drones “Takhion” και “Orlan-10E”. Επίσης θα παρουσιάσει το drone μεγάλης πτητικής διάρκειας “Orion-E” που είναι εξοπλισμένο με νέο σύστημα εναέριας αναγνώρισης και επιτήρησης, ενώ ακόμα το σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου σε συνδυασμό με μικρού μεγέθους UAV τύπου Repellent. Συνολικά, η Rosoboronexport θα διαθέτει πάνω από 250 οπλικά συστήματα στο Bahrain International Air Show 2018.

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/embed/xyYIYRj_Lxo
https://www.youtube.com/embed/tz3xiFzrrCg

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...