Κόσμος

Ρωμαιοκαθολικός ιερέας έβαλε παιδιά να τραβάνε με σχοινιά την… πόρσε του! (βίντεο)

Σάλος έχει ξεσπάσει από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει έναν ρωμαιοκαθολικό ιερέα να έχει βάλει παιδιά να τραβάνε με… σχοινιά την Πόρσε του, στους δρόμους της Μάλτας!

Ο ιερέας… γιόρταζε τον διορισμό του σε εκκλησία στη Βαλέτα στη Μάλτα και ζήτησε από τα παιδιά να του τραβήξουν με σχοινιά την Πόρσε, την ίδια ώρα που ο ίδιος χαιρετούσε ενθουσιασμένος το πλήθος.

https://youtu.be/HX3_YXrwXuQ

Η “περιφορά” του νέου ιερέα είναι παράδοση στη Μάλτα στην περιοχή του Γκόζο, όμως ο συγκεκριμένος ιερέας ξεσήκωσε πλήθος αντιδράσεων καθώς αυτή η απίστευτη επίδειξη πλούτου, προφανώς και σε συνάδει με τον ρόλο και την ταπεινότητα που θα πρέπει να έχει ένας ιερέας.

Ο 47χρονος ιερέας Τζον Σουλτάνα δε θέλησε να κάνει δηλώσεις για το περιστατικό ωστόσο ένας καθηγητής Θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Μάλτας, δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό πως αυτή η παρέλαση ήταν “σκουπίδι” και καταδικάζει όσους αποδέχθηκαν και δεν αντέδρασαν με την εικόνα των παιδιών να τραβούν τον ιερέα μέσα από την Πόρσε!

“Δεν υπάρχει περίπτωση να προσελκύσουμε ανθρώπους στην Εκκλησία, αν συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοια ηλίθια πράγματα”, δήλωσε χαρακτηριστικά!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...