Αθλητισμός

Πρόταση-βόμβα Αλέφαντου: «Έλα ρε προεδράρα, πάρ’ τον στον Ολυμπιακό - Δε θέλω αυτούς τους τρεις»

Ο Νίκος Αλέφαντος… ξανά χτυπά με αποκαλύψεις και προβλέψεις. Γράφει για τον Μπεργκ που… λείπει από τον Ολυμπιακό, αποκαλεί προεδράρα τον Μαρινάκη, αναφέρεται στον Μήτρογλου. Και φυσικά, δεν αφήνει ασχολίαστα τα τεκταινόμενα στην ΑΕΚ.

«Ο Ολυμπιακός δεν μου άρεσε, δεν ήταν όπως τον θέλω. Δεν γίνεται να λέμε συνεχώς “μπράβο αλλά έχασε ο Ολυμπιακός”. Να το πεις μια, να το πεις δυο, να το πεις τρεις, όμως Ολυμπιακός είσαι. Δεν έπαιζε και με καμία ομαδάρα, η Μπέτις βολοδέρνει φέτος στην Ισπανία, ήταν στα μέτρα του Ολυμπιακού. Τον έχουμε δει απέναντι σε ομαδάρες του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν επιτρέπεται να σε παίζει μονότερμα.

Σέντερ φορ ο Φορτούνης, βλέπω λάθη, είναι σαν να έπαιζε ο Δομάζος σέντερ φορ ή ο Παπαεμανουήλ. Και μετά βάζει τον Γκερέρο. Αργός ο Μπουχαλάκης. Εξτρέμ που δεν βάζουν γκολ, τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Κόντρα στο ρεύμα από την αρχή σας έλεγα ότι θα τραβήξουμε κανάλι με τον Ποντένσε φέτος, ζήτημα είναι αν θα βάλει 3 γκολ όλο το χρόνο.

Διάβασα ότι ο πρόεδρος έκανε αυτό το μεγάλο ντιλ με τον υπουργό της αμερικανικής κυβέρνησης. Έλα ρε προεδράρα, πάρε μια σεντερφοράρα να σηκωθεί όλος ο Ολυμπιακός! Είναι αμαρτία και άδικο αυτή η ομάδα να ταλαιπωρείται έτσι.

Και τον Μήτρογλου θέλω και τον Μπεργκ θέλω, όποιος και αν ερχόταν από αυτούς τους δύο, θα την ξελάσπωνε την ομάδα. Μια χαρά είναι ο Μπεργκ, τον είδα και στο Μουντιάλ. Ο προπονητής έφερε τον Χασάν, τον Μιράντα, τον Μεριά και ένα σωρό παίκτες που δεν ανεβάζουν τον Ολυμπιακό επίπεδο.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου από τους παίκτες που μπαίνουν σε ψυγείο στην ΑΕΚ, αν θα ήθελα κάποιον στον Ολυμπιακό. Πάμε να τους δούμε έναν- έναν.

Λαμπρόπουλος. Φιλότιμος, βοήθησε πολύ την ΑΕΚ πέρσι, αλλά τι να τον κάνω στον Ολυμπιακό.

Μπακασέτας. Τα 100 μέτρα τα κάνει σε… 10 λεπτά. Δεν θέλω γκαζοζέ παίκτες στον Ολυμπιακό.

Σιμόες. Ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε στην ΑΕΚ με τον Χιμένες. Τους ξεζούμισε ο Χιμένες πέρσι. Τα δώσανε.

Αλλού πονάει ο Ολυμπιακός. Τα λέω σταθερά από το καλοκαίρι. Σέντερ φορ και εξτρέμ που να σκοράρουν.

Διάβασα ένα αφιέρωμα στο ΦΩΣ στον ποδοσφαιριστή Πολυχρονίου. Όχι στον προπονητή Κώστα Πολυχρονίου. Στον ποδοσφαιριστή Κώστα Πολυχρονίου. Ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός χαφ. Σκύλος. Έτρεχε, έκοβε, δύναμη, πνευμόνια, ακατάπαυστος ήταν. Και τώρα θα έπαιζε στον Ολυμπιακό και θα έκανε διαφορά. Χαλκέντερος, δύναμη, τράκους, αντοχή με τρεξίματα 90 λεπτά. Φουλάριζε, τα έπαιζε όλα. Δεν ήταν τυχαίο που έσβησε τον Πελέ. Στιλ Καρεμπέ ήταν».

.pagenews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...