Περιβάλλον

Η Γαλάζια Λίμνη Ιωαννίνων: Μια νέα πρόταση για χειμερινές διακοπές

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και μια ωραία πρόταση για απόδραση είναι πάντα η όμορφη Ήπειρος. Εκεί βρίσκεται η ομορφότερη γαλάζια λίμνη της χώρας μας την οποία μπορείτε να την ανακαλύψετε παρέα με τα παιδιά σας.

Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν όχι μόνο από τα νούφαρα αλλά και από τα δέντρα τα οποία είναι ορατά από την επιφάνεια της. Το ομορφότερο όμως που θα δείτε και θα σας καθηλώσει είναι η αντανάκλαση του Αλπικού τοπίου που περιβάλλει την λίμνη πάνω στα καταγάλανα νερά της.

Θα τη βρείτε στην παλιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Πατρών στο Τέροβο Ιωαννίνων. Μια μικρή πινακίδα σε οδηγεί στις Πηγές Λούρου και από εκεί σε 5 λεπτά βρίσκεσαι στον παράδεισο. Απέχουν 30 λεπτά από την πόλη των Ιωαννίνων περίπου και 15 λεπτά από το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων του Βρέλλη.

https://www.youtube.com/watch?v=pmVAUa2tv18

Εμείς σας δίνουμε μια πρώτη εικόνα σήμερα με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Μην παραλείψετε να πάρετε και το δικό σας drone όταν τη επισκεφθείτε. Τα παιδιά θα ξετρελαθούν!

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...