Εσωτερική Ασφάλεια

Δομή προσφύγων Βόλου: Κανονικά στα σπίτια τους τα στελέχη της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών

Κανονικά στα σπίτια τους βρίσκονται τα δύο στελέχη της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, τα οποία μαζί με οπλίτη θητείας, εκτελούσαν υπηρεσία σε δομή προσφύγων στο Βόλο.

Όπως είχαμε αναγράψει, μετά από πρωινή ένταση των προσφύγων, τα δύο μόνιμα στελέχη (αξιωματικός, υπαξιωματικός), έδιωξαν προληπτικά τον οπλίτη θητείας και παρέμειναν οικειοθελώς στη δομή, αφού δεν υπήρξε κάποιος κίνδυνος που θα τους εξανάγκαζε, να αποχωρήσουν από την υπηρεσία τους.

Μάλιστα όπως αναγράψαμε, οι διαμένοντες στον καταυλισμό πρόσφυγες, όταν ήρθαν τετ-α-τετ με τους στρατιωτικούς, όχι μόνο δεν τους δημιούργησαν πρόβλημα, άλλα ορισμένοι από αυτούς έλεγαν με τα λιγοστά αγγλικά που γνωρίζουν, ''Army Good, Army Good''.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, οι διαμένοντες στη δομή πρόσφυγες ζητούν από την πολιτεία καλύτερη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς και να τους δοθούν σπίτια για διαμονή στην πόλη του Βόλου.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...