Απόψεις

Γ.Τράγκας: Θέμα χρόνου η εκτεταμένη αλλαγή συνόρων σε βάρος της Ελλάδας

Η παρέα των εθνομηδενιστών κινείται με βάση τις οδηγίες των Γερμανών και φυσικά του Σόρος που στόχο έχει να γεμίσει όλη την Ελλάδα με μετανάστες, διώχνοντας βιαίως και σε μαζική μετανάστευση όλες τις Ελληνικές παραγωγικές ηλικίες. Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά 90.1.

Συγκεκριμένα είπε:

«Μαθαίνω από καλή πηγή ότι ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου πιστεύει ότι θα μπορέσει να γυρίσει τα πράγματα, ότι θα κατορθώσει να νικήσει τον αντίπαλό του.

Μαθαίνω ότι έχει πολλές αυταπάτες, δηλαδή ότι θα καταφέρει να είναι πρώτο κόμμα εάν στήσει εκλογές τον Οκτώβριο του 19.

Μέχρι τότε πιστεύει ότι θα διευρύνει την υπάρχουσα κομματική πλατφόρμα με χιλιάδες προσλήψεις, με αντίδωρα και φυσικά δίνοντας πολλά θεάματα. Δηλαδή σκάνδαλα των πολιτικών αντιπάλων του και κυρίως του παλαιού ΠΑΣΟΚ, το οποίο θέλει να απορροφήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αποκάλυψη της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ χθες ήταν συγκλονιστική. Τα τελευταία 2,5 χρόνια ο αγαπημένος του Βερολίνου και του Σόρος κατόρθωσε να διορίσει περίπου 22.000 ανθρώπους στον στενό και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Μην έχετε καμιά αμφιβολία εφαρμόζει μεθόδους Τσάβες και Μαδούρο δημιουργώντας φτωχοποιημένα τάγματα γύρω του, φυσικά για ένα κομμάτι ψωμί ενώ παραμένει ψυχρός και αδιάφορος από την καθίζηση του συνόλου της αστικής κοινωνίας, των αγροτών και των κατοίκων της νησιωτικής χώρας.

Μην έχετε καμία αμφιβολία, η παρέα των εθνομηδενιστών κινείται με βάση τις οδηγίες των Γερμανών και φυσικά του Σόρος που στόχο έχει να γεμίσει όλη την Ελλάδα με μετανάστες, διώχνοντας βιαίως και σε μαζική μετανάστευση όλες τις Ελληνικές παραγωγικές ηλικίες. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αποδοκίμασαν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην Μυτιλήνη, όπου βρέθηκε για εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Το πρωί του Σαββάτου που έκανε βόλτα στην κεντρική πλατεία ακούστηκαν αποδοκίμασε όπως «κοπρόσκυλα καταστρέψατε το νησί μας. «Ντροπή σας μας εξαθλιώσατε»..

Μαθαίνω ότι ο Τσίπρας θέλει να βοηθήσει τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛΙΤΕΣ αλλά οι ΑΝΕΛ βρίσκονται σε πολιτική εξαέρωση και υπάρχει άμεσος κίνδυνος οριστικού αφανισμού τους και στις δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές. Φυσικά ο Καμμένος ποντάρει στους ενστόλους και σε συγκεκριμένα κουκιά που μπορεί να πάρει με διορισμούς. Εκεί ποντάρει όμως και ο Τσίπρας.

Η μονομαχία γύρω από τα σκάνδαλα της μιας ή της άλλης πλευράς συνεχίζεται. Η παρέα των εθνομηδενιστών ποντάρει πολύ στα ευρήματα που υπάρχουν για το C4i και τον κ. Σημίτη. Ένας καινούργιος μάρτυρας δίνει άλλη ώθηση στην υπόθεση ενώ η άλλη πλευρά, το Μητσοτακέικο, η Πειραιώς προωθεί στοιχεία για τις σχέσεις του Μαξίμου με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η Ν Δ μπλέκει χοντρά τους υπουργούς Σταθάκη, Φλαμπουράρη και Δραγασάκη υποστηρίζοντας ότι γνώριζαν και συγκάλυπταν το υπέρογκο χρέος Λαυρεντιάδη προς την ΔΕΠΑ. Τα Κυριακάτικα φύλλα και ειδικά το ΒΗΜΑ δημοσίευσαν πολλές λεπτομέρειες.

Να θυμάστε ότι το μεγάλο θέμα δεν κουβεντιάζεται πολύ αλλά ούτε διεγείρεται από τη ΝΔ γιατί και εκείνη έχει χοντρές σχέσεις με τον Κροίσο, είναι το θέμα του Σόρος και των 50 εκατομμυρίων που κατήγγειλε ο Καμμένο και επιβεβαίωσε ο Κοτζιας ως καταγγελία. Η υπόθεση αυτή και οι προεκτάσεις της αφορούν εξαγορά των κομμάτων και του Μαξίμου για την προώθηση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Κυρίες και κύριοι το 18 σιγά σιγά φεύγει, αλλά πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή γιατί οι Τούρκοι κλιμακώνουν καθημερινά τις προκλήσεις και δεν είναι καθόλου τυχαίες οι δηλώσεις του Μπιλαλί Γιλντιρίμ και της Μεράλ Ακσενέρ. Χθες στα κυριακάτικα φύλλα έγραφαν ότι το ελληνικό πεντάγωνο είναι σε επιφυλακή.

Η κυρία Ακσενέρ, η ακροδεξιά πολιτικός κ. Ακσενέρ, δεν είπε τυχαία ότι υπάρχει πιθανότητα για έναν δεύτερο Αττίλα στην Κύπρο μας. Όπως βλέπετε , τόσο η κ. Ακσενέρ όσο και η αντιπολίτευση σιγοντάρουν τον Ταγίπ Ερντογάν στις επεκτατικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

Ο Σουλτάνος μιλάει για τα σύνορα της καρδιάς του, οι σύμβουλοί του λένε ότι θα μας ισοπεδώσουν, αλλά και το σύνολο της αντιπολίτευσης επιτίθεται εναντίον μας με προκλητικές δηλώσεις. Ήδη ναυπηγούν αεροπλανοφόρο με το όνομα Θράκη και για πρώτη φορά μετά το 74 κάνουν λόγο για νέα εκτεταμένη στρατιωτική επίθεση εναντίον της ήδη διχοτομημένης Κύπρου. Από την άλλη πλευρά εδώ έχουμε διχόνοια, οικονομική ισοπέδωση της κοινωνίας, αποτέφρωση της εθνικής ταυτότητας, εμφύλιο στην Εκκλησία, απουσία των νεαρών ηλικιών στο εξωτερικό και πολιτικούς έτοιμους για αλλαγές συνόρων.

Ήδη παράγεται καθημερινά ένα πνεύμα ηττοπάθειας και φιλανδικού συνδρόμου στις σχέσεις μας με την Τουρκία. Ήδη υπάρχει φιλανδοποίηση του Αιγαίου με τις συνεχείς παραβιάσεις και τις Νάβτεξ. Ο Σόρος και η χορηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια. Σε αυτή τη δουλειά περιλαμβάνεται και η χαλαρή στάση της αντιπολίτευσης και ως ένα σημείο, η αδρανοποίηση Μητσοτάκη και ΝΔ σε μεγάλα θέματα όπως τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό και για τα ζητήματα της Ιστορίας και των Θρησκευτικών στα Σχολεία .

Πολλοί εκτιμούν ότι ήδη έχει αρχίσει να κουβεντιάζει ο Τσίπρας παρασκηνιακά τον εκσυγχρονισμό της Λοζάνης, η τουλάχιστον έχει υποσχεθεί στον Ερντογάν ότι κάποια στιγμή θα ξεκινήσει η κουβέντα. Πιστεύει ότι η αναγνώριση των Σκοπίων του δίνει μια ασπίδα προστασίας από τους χορηγούς του αλλά δεν έχει καταλάβει, ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει ποια είναι η τελική επιδίωξή τους. Είναι θέμα σχετικού χρόνου, οι εκτεταμένες αλλαγές συνόρων. Έχει προετοιμάσει το έδαφος η Γερμανία, το μνημόνιο, η δημοσιονομική πειθαρχία και κυρίως οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ