Βόρεια Ήπειρος

Μαρτυρία-σοκ για τον Κ. Κατσίφα: «Τον έπιασαν ζωντανό & μετά τον εκτέλεσαν, υπάρχουν μάρτυρες» - Έπεσαν πυροβολισμοί κοντά στο σπίτι της οικογένειας του ήρωα

Μαρτυρία που συγκλονίζει από την αδερφή του ήρωα Κατσίφα. Καλά θα κάνουν οι Βουλευτές μας και κυρίως ο Πρωθυπουργός μας να μελετήσει το βίντεο που ακολουθεί, καθώς ακούγονται πράγματα που δείχνουν ότι ο Ελληνισμός της Β. Ηπείρου βρίσκεται πραγματικά υπό καθεστώς διωγμού.

Στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα  βγήκε να μιλήσει η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα, Ερμιόνη και αυτά που λέει σηκώνουν την τρίχα. Η Ερμιόνη μίλησε για τον φόβο όλων των Βορειοηπειρωτών, να μην έχουν την τύχη του αδερφού της Κωνσταντίνου, ενώ είπε ότι υπάρχουν μάρτυρες που γνωρίζουν πραγματικά τι έγινε αλλά δεν τολμούν να ανοίξουν το στόμα τους.

Ακόμη αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες μετά τον θάνατο του Κωνσταντίνου άκουσαν τρεις πυροβολισμούς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας τους και ένα αεροπλάνο πετούσε από πάνω, προφανώς στο κλίμα εκφοβισμού από τις αλβανικές αρχές για να στείλουν ένα μήνυμα στην περιοχή.

Η Ερμιόνη Κατσίφα δεν απέκλεισε το σενάριο που έχει ακουστεί ότι πρώτα οι Αλβανοί κομάντος έπιασαν ζωντανό τον Κωνσταντίνο και μετά τον (εκτέλεσαν) δολοφόνησαν!

Επίσης ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια υπέστη μεγάλη ταλαιπωρία (και απάνθρωπο καψώνι θα προσθέταμε εμείς…) για να πάρουν την σορό του νεκρού Κωνσταντίνου και φυσικά δεν έλαβαν καμία εξήγηση από τους Αλβανούς.

Παράλληλα η κ. Κατσίφα εξέφρασε το παράπονο της προς την Βουλή των Ελλήνων που δεν προστάτεψε τα δικαιώματα της οικογένειας και αντιμετώπισε αδιάφορα την υπόθεση.

Τέλος, η Ερμιόνη Κατσίφα υπερασπίστηκε την ελληνική εθνική συνείδηση της οικογένειας της λέγοντας ότι όχι μόνο αγαπάνε την Ελλάδα αλλά έχουν διδαχθεί τα αρχαία ελληνικά.

Λόγια που συγκλονίζουν πραγματικά. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν περάσει τα χειρότερα από το καθεστώς Ράμα. 'Υβρεις, απειλές, φυλακίσεις, δολοφονίες.

Το κομμάτι αυτό του Ελληνισμού παλεύει με νύχια και με δόντια για να κρατήσει τις παραδόσεις και την σημαία μας ψηλά στον ιστό.

Οι εκάστοτε Ελληνικές κυβερνήσεις που βρίσκονται;

Δείτε βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=NsOdWsdVC4M

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ