Εσωτερική Ασφάλεια

Έτοιμη να «εκραγεί» η χώρα: Μετανάστες πλακώνονται στη Σάμο μπροστά σε ΑΤΜ - Ρωσική προειδοποίηση: «Ισλαμιστές θα αιματοκυλίσουν την ΕΕ»

Κάνουν ότι θέλουν πλέον οι μετανάστες. Κλέβουν, μαχαιρώνουν, κλείνουν δρόμους. Ταυτόχρονα παίρνουν επιδόματα, την στιγμή που ο Έλληνας πεινάει. Το βίντεο που ακολουθεί από την Σάμο είναι χαρακτηριστικό.

Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο χρήστη του facebook που δημοσίευσε στην ομάδα του ραδιοφωνικού σταθμού Samos Radio Cafe 102.4 το οποίο δείχνει μετανάστες και πρόσφυγες να τσακώνονται για την ουρά σε ΑΤΜ για το ποιος θα πάρει πρώτος τα χρήματα επιδόματος που τους χαρίζει η ελληνική κυβέρνηση.

Χαρακτηριστικό ήταν σχόλιο χρήστη ο οποίος έγραψε:

“Κοίτα εδώ χάλια… Πως να κυκλοφορήσουν μετά τα παιδάκια να πάνε δίπλα στα φροντιστήρια και στην παιδική χαρά;! Φοβάσαι να κυκλοφορήσεις με αυτούς εδώ, έλεος!”

Ενώ μια γυναίκα δήλωσε:

“Ντροπή !!!δεν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε εμείς να τραβήξουμε χρήματα να από τα ΑΤΜ… τραγικό το θέαμα !!“

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=SxtWAGXT2Hc

Ρωσική προειδοποίηση:

Περισσότερα από 20.000 ένοπλοι μετανάστες που φέρουν μαχαίρια από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική απειλούν να εισέλθουν στο έδαφος της ΕΕ μέσω των Βοσνιακών και Κροατικών συνόρων στο εγγύς μέλλον, σύμφωνα με εκθέσεις της εφημερίδας Kronen Zeitung που παραπέμπουν στο Αυστριακό Υπουργείο Εσωτερικών,, αναφέρει το Ria Novosti.

«Δεν υπάρχουν πλέον οικογένειες, υπάρχουν επίσης σχεδόν δεν γυναίκες (μεταξύ των μεταναστών στα σύνορα. Σημείωση. ), το 95% αυτών των μεταναστών, οι οποίοι θέλουν να κάνουν την είσοδο, είναι νέοι και σχεδόν όλοι τους είναι οπλισμένοι με μαχαίρια. Έναν από τους αστυνομικούς έχουν ήδη προσπαθήσει να σφάξουν»,-σύμφωνα με τη δημοσίευση των πληροφοριών της Αυστριακής εσωτερικής πολιτικής υπηρεσίας.

Την ίδια στιγμή, δεν υπάρχουν πρόσφυγες από τη Συρία μεταξύ των μεταναστών που επικεντρώνονται στα σύνορα, είναι κυρίως από το Πακιστάν, το Ιράν, την Αλγερία και το Μαρόκο. 

Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Αυστριακού Υπουργείου Εσωτερικών, οι κύριοι στόχοι των μεταναστών είναι η Γερμανία και οι σκανδιναβικές χώρες.

Θα ξυπνήσει η Ευρώπη;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...