Αθλητισμός

Φοβάται προβοκάτσια ο Σαββίδης στην Τούμπα! «Να προστατεύσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας»

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδης προς τους συνεργάτες του, αναφορικά με την άψογη συμπεριφορά του κόσμου στο γήπεδο της Τούμπας και τον κίνδυνο προβοκάτσιας.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού αλλά και η εικόνα που παρουσίασαν οι… εξέδρες της Τούμπας άφησε ικανοποιημένο τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε με τους συνεργάτες του για όσα είδε τη Δευτέρα (29.10.2018) στην Τούμπα, χαρακτήρισε άψογη τη συμπεριφορά των φίλων της ομάδας και επεσήμανε ότι ο σύλλογος και ο κόσμος πρέπει να θωρακίσουν την έδρα του “δικέφαλου του Βορρά”, αφού φοβάται πιθανή προβοκάτσια προβοκάτσιας.

“Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την καταπληκτική συμπεριφορά τους, η Τούμπα είναι άψογη”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης, ενώ τόνισε: “Θα πρέπει να την θωρακίσουμε και να μην εφησυχαζόμαστε. Να προστατέψουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας”.

Ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε ακόμα: “Οι κίνδυνοι προβοκάτσιας υπάρχουν παντού και ο στόχος είναι πολύ μεγάλος για να επιτρέψουμε ως οικογένεια να μας δημιουργήσουν προβλήματα”.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...