Κόσμος

Τρόμος σε τσίρκο: Λιοντάρι άρπαξε από το κεφάλι 4χρονο κοριτσάκι

Οι συνέπειες του φρικτού τρόπου με τον οποίο συμπεριφερόμαστε στα ζώα και της αθλιότητας των τσίρκων δεν περιορίζονται μόνο στα τετράποδα, αλλά πολλές φορές πλήττουν και τα δίποδα.

Οικογένεια στη Ρωσία επισκέφθηκε τσίρκο για να δει την παράσταση (την ποια;) και εκστασιάστηκε, όπως και το υπόλοιπο κοινό, όταν ήρθε η ώρα για το νούμερο των λιονταριών.

Κάπου ανάμεσα στις απειλές και το μαστίγωμα του ζώου για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κόσμου και να εκτελέσει σωστά το «νούμερό» του, ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 4 ετών, άρχισε να κουνά ένα λευκό σημαιάκι.

Αυτή η κίνηση απέσπασε την προσοχή ενός λιονταριού και το κακό δεν άργησε να γίνει. Το άγριο ζώο ξέφυγε από τον εκπαιδευτή, επιτέθηκε στο κοριτσάκι και το άρπαξε με τα δόντια από το κεφάλι.

Η έγκαιρη επέμβαση των «εκπαιδευτών» έσωσε ουσιαστικά το κοριτσάκι που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αν και όπως είπαν οι γιατροί «θα έχει φοβίες για μια ζωή και μια ουλή που ξεκινά από το αυτί και φτάνει στο μάγουλο της άλλης πλευράς».

Όσο για το ζώο, κανείς δεν γνωρίζει αν ζει μετά το ξύλο που λογικά θα έφαγε. Ανθρώπινο είδος...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...