ΗΠΑ

Προσευχήθηκε γονατιστός για τον Τραμπ ο πάστορας Μπράνσον (Εικόνες-Βίντεο)

Τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, τον οποίο απελευθέρωσαν χθες οι τουρκικές αρχές, υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

«Θέλω να σε συγχαρώ διότι στάθηκες αιτία να κινητοποιηθεί αυτή η χώρα… Γνωρίζω τί πέρασες… Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση ούτε για την Τουρκία» είπε ο Τραμπ, αφού κάθισε δίπλα στον πάστορα.

Ο Τραμπ υποδέχθηκε τον πάστορα Μπράνσον

Ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διότι έκανε δυνατή την επιστροφή του Μπράνσον στην πατρίδα του.

Από την πλευρά του ο Άντριου Μπράνσον ευχαρίστησε τον Ντόναλντ Τραμπ, την αμερικανική διοίκηση και το Κογκρέσο. Γονάτισε δίπλα στον μεγιστάνα στο Οβάλ Γραφείο και είπε μια προσευχή για εκείνον. Κατόπιν επισήμανε πόσο ευγνώμων είναι που ο Αμερικανός ηγέτης έδωσε μάχη για εκείνον. Επανέλαβε ότι αγαπάει την Τουρκία.

Τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑΤον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Την ίδια ώρα, ο Ντόναλντ Τραμπ υπογράμμισε ότι η απελευθέρωση του Μπράνσον αποτελεί ένα «τεράστιο βήμα» για τη βελτίωση των σχέσων της Ουάσιγκτον με την Άγκυρα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

https://www.youtube.com/watch?v=mpk76ZKfGys

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ