Βόρεια Ήπειρος

Έκρυθμη η κατάσταση στους Βουλιαράτες: «Το φάγατε το παλικάρι παλιοτόμαρα Αλβανοί» - Στο «πόδι» οι Βορειοηπειρώτες


Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στα χωριά της Β. Ηπείρου. Η δολοφονία του Κ. Κατσίφα έχει ξεσηκώσει τους ξεχασμένους Ελληνες από την Αθήνα. Τα Τίρανα πάντως δείχνουν αποφασισμένα να εντείνουν την επιθετικότητά τους κατά της μεινότητας, καθώς οι εξηγήσεις που μας δίνει τόσο ο Ε. Ράμα, όσο και η Αλβανική Αστυνομία, δείχνουν πως θέλουν να μας αποκρύψουν τα πραγματικά αίτια του συμβάντος.

Οι κάτοικοι του χωριού Βουλιαράτες και συγχωριανοί του εκτελεσθέντος Έλληνα ξέσπασαν κατά των αστυνομικών αρχών. Όπως θα δείτε και στο βίντεο την ώρα που αποχωρούν τα περιπολικά ακούγονται φωνές αποδοκιμασίας από τους Βορειοηπειρώτες που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο συγχωριανός τους είναι νεκρός!

“Το φάγατε το παιδί, ντροπή σας, στο δι@@ολο απο εδώ, βρωμοτόμαρα” φωνάζει μια γυναικά την ώρα που φεύγουν τα οχήματα της αστυνομίας”.

Ένας άλλος κάτοικος του χωριού τους φωνάζει “κ@@@κια και όπως ακούγεται στο βίντεο τα βάζει με τους συγχωριανούς του καθώς λέει “φωνάξτε τώρα όλοι, προηγουμένως δεν φώναζε κανείς, δεν πήγε κανείς να μην τους αφήσουμε. Τώρα φωνάξτε όλοι, ήρωες να γίνουμε”!

Οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι μάλιστα άρχισαν να χειροκροτούν ειρωνικά τους αστυνομικούς που έφευγαν με τα περιπολικά. Παράλληλα φώναζαν “μπράβο ρε παλληκάρια είστε το σκοτώσατε το παιδί” και στη συνέχεια άρχισαν να τους γιουχάρουν.

Δείτε βίντεο:

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSarandaWeb.net%2Fvideos%2F484905228697575%2F&show_text=0&width=560

Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα σε αυτό το θρίλερ που δεν δένουν και έχουν να κάνουν και με όσα μετέδωσε η αλβανική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα που έχει δώσει η αλβανική τηλεόραση, υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που δείχνει έναν νεαρό δεμένο που περπατάει, ενώ τον κρατούν οι αστυνομικοί.

Πώς είναι δυνατόν λοιπόν, αν ο Έλληνας ομογενής πυροβολήθηκε στο θώρακα και το κεφάλι και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, να περπατάει έτσι την ώρα της σύλληψής του;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...