Πολιτική

Τελεσίγραφο Λεβέντη σε Σαρίδη: Ή ζητάς συγγνώμη ή φεύγεις από το κόμμα

Έξαλλος με τους βουλευτές του κόμματός του φαίνεται ότι είναι ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος προσπαθώντας να διατηρήσει την ηρεμία στην κοινοβουλευτική του ομάδα, διαμήνυσε ότι περιμένει από τα μέλη της… πειθαρχία.

Το όλο θέμα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους Δημήτρη Καβαδέλλα και Γιάννη Σαρίδη, με αφορμή την καταγγελία του πρώτου ότι αντιμετωπίστηκε με αυστηρό τρόπο και του απαγορεύτηκε η είσοδος από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου το γεγονός αυτό προσβάλει, όπως λέει ο ίδιος, και τον ίδιον και την ιδιότητά του ως βουλευτή Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Σαρίδης με τη σειρά του αισθάνθηκε και αυτός προσβεβλημένος με αυτή την καταγγελία, γεγονός που οδήγησε τον ακόμη πιο προσβεβλημένο και εξοργισμένο Βασίλη Λεβέντη, να δώσει τελεσίγραφο στον βουλευτή του.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ένωσης Κεντρώων, ο επικεφαλής του κόμματος λίγο πριν μπει στην αίθουσα ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το θέμα, αναφέροντας: Περιμένω από τον κ. Σαρίδη να ζητήσει συγγνώμη. Ο Καβαδέλλας έκανε μια ανοησία. Ζήτησε συγγνώμη και έχει ήδη θέσει την παραίτησή του στη διάθεσή μου. Ο Σαρίδης βγήκε σε όλα τα κανάλια.

Μάλιστα ο κ. Λεβέντης είναι τόσο εξοργισμένος με το βουλευτή του ώστε όταν ρωτήθηκε τι θα συμβεί εάν ο κ. Σαρίδης δεν ζητήσει συγγνώμη είπε με νόημα «θα δούμε και μάλλον ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...