Κοινωνία

Επεισόδια για ακόμη μία φορά στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης στην Κέρκυρα- Αστυνομικοί έριξαν χημικά σε πολίτες

Για ακόμα μία φορά σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης στην Κέρκυρα αργά το απόγευμα της Τρίτης, με αφορμή να αποτελεί, σύμφωνα με την καταγγελία πολιτών, η μεταφορά σύμμεικτων απορριμμάτων.

Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι θέλησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας να αποκλείσουν περίπου στις 7.30 τον Περιφερειακό δρόμο.

Τοπικοί παράγοντες μιλώντας στο Corfutv έκαναν λόγο για εκτεταμένη χρήση χημικών από τους αστυνομικούς ενώ κάτοικοι της περιοχής που επικοινώνησαν με το protothema.gr ανέφεραν ότι υπήρξαν και μικροτραυματισμοί.

Να σημειωθεί ότι από την χρήση των χειροβομβίδων κρότου λάμψης προκλήθηκε στις 21.50 πυρκαγιά στην περιοχή την οποία επιχειρούν να κατασβέσουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα από την Πυροσβεστική αναφέρουν ότι επιχειρούν στο σημείο 4 πυροσβεστικά οχήματα και ότι η φωτιά καίει χορτολιβαδική έκταση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...