Εσωτερική Ασφάλεια

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου: Υψηλός κίνδυνος για πυρκαγιά σε Λέσβο και Χίο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, στην οποία τονίζει ότι υπάρχει πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Λέσβο και Χίο.

Η ανακοίνωση

«Λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς για τη Λέσβο, και τη Χίο (επίπεδο 4) όπως προβλέπεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018, προτείνεται η λήψη των βασικών μέτρων προστασίας και αυτοπροστασίας, ενώ απαιτείται και η απόλυτη ετοιμότητα των δυνάμεων πυρόσβεσης και η συνεργασία των Πυροσβεστικών, Αστυνομικών και Δασικών Υπηρεσιών.

Εφιστούμε τη προσοχή ιδιαίτερα των ατόμων που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα (αγρότες-κτηνοτρόφοι-μελισσοκόμοι) να αποφεύγουν ενέργειες πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια εξαιτίας των δραστηριοτήτων τους στην ύπαιθρο κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...