Ρωσία

Μόσχα: Φυσιολογικές οι ασκήσεις στη Μεσόγειο

Οι ευρείας κλίμακας ασκήσεις του ρωσικού πολεμικού ναυτικού με την συμμετοχή αεροσκαφών της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Μεσόγειο στο διάστημα 1-8 Σεπτεμβρίου, είναι κάτι το φυσιολογικό και ανταποκρίνονται πλήρως στους διεθνείς κανόνες, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί στην Δύση με αφορμή τις ασκήσεις αυτές, είπε ότι «καλύτερα είναι να ρωτήσετε εκείνους που προσπαθούν να δημιουργήσουν θύελλα μέσα σ ένα ποτήρι νερό».

Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση ότι όλα αυτά λειτουργούν ως το φόβητρο εκείνο που επιβάλλουν σε όλο τον κόσμο κατηγορώντας την Ρωσία για τα πάντα όσα συμβαίνουν χωρίς εξαίρεση στον πλανήτη. «Το μόνο προς το παρόν για το οποίο δεν μας κατηγορούν ότι ευθυνόμαστε είναι για τους σεισμούς και τα τσουνάμι».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...