Αρχείο

Αποκάλυψη-«βόμβα»: Τρόφιμα που μαζεύτηκαν για τους πυρόπληκτους, θα... δοθούν και στους «πρόσφυγες» - Ακούστε το ηχητικό


Πρόκειται για ένα ηχητικό που δεν βγήκε στο φως της δημοσιότητας από τα συστημικά ΜΜΕ όσο θα έπρεπε, οι λόγοι ξεκάθαροι βέβαια.

Οι δηλώσεις έγιναν από την περιφερειακό Σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ, Τσούπρα!

«Συγκεντρώνουμε τρόφιμα από χτές το πρωί και θα δοθούν, είτε σε πυρόπληκτους, είτε σε πρόσφυγες, είτε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη

Ακούστε τι είπε στο 1:30 και συγκεκριμένα στο 1:42

Τι σημαίνει αυτό; Αρκετά από τα τρόφιμα που στέλνουν οι πολίτες για τους πυρόπληκτους θα καταλήξουν αλλού!

Η Τσούπρα τα ρίχνει στην πυροσβεστική για το Μάτι: Στις 18:10 της Δευτέρας μας έλεγαν ότι η φωτιά πάει στη Διώνη

Δεν υπήρξε οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών από τις πληγείσες περιοχές, κατέθεσε την Τετάρτη η περιφερειακή σύμβουλος Αττικής Ιωάννα Τσούπρα στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βαρβάρα Γνεσούλη στην οποία έχει ανατεθεί η προκαταρκτική εξέταση για τη φωτιά στο Μάτι της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Τσούπρα, η οποία αναπλήρωνε τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, στη δίωρη κατάθεσή της, μεταξύ των άλλων, ανέφερε ότι διαφορετικό πράγμα είναι η εκκένωση τύπου «άτακτη φυγή» και άλλο πράγμα είναι η οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών. Αυτό το τελευταίο δεν έγινε ποτέ. Πρέπει να κάνει εισήγηση η Πυροσβεστική στον αρμόδιο Δήμαρχο και συνέχισε ότι για την εκκένωση έπρεπε να το πει στον εαυτό της η Πυροσβεστική γιατί μιλάμε πλέον για επίπεδο διάσωσης κάτι που εκείνη το κάνει

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι ο Δήμος και η Περιφέρεια επεμβαίνει μόνο, όταν δεν υπάρχει φωτιά στο συγκεκριμένο χώρο. Αλλιώς δε μπορεί να επέμβει βάσει νόμου.

Στην κατάθεσή της ξεκαθάρισε ότι στις 18.10 η Πυροσβεστική είπε προφορικά ότι πρέπει να απομακρυνθεί ο κόσμος από το Νέο Βουτζά, πράγμα που δεν γινόταν γιατί ήταν σε εξέλιξη η πυρκαγιά. Στο συντονιστικό έμαθε στις 8 ότι είχε φτάσει η φωτιά κάτω στο Μάτι.

Ακόμη, κατέθεσε ότι έγινε συζήτηση με Χιωνη και κανείς δεν ενημέρωσε και προσθέτει: «Εμείς βλέπαμε μια φωτιά από πάνω απλώς. Η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι πάει στη Διώνη. Στη αντίθετη πλευρά. Στείλαμε μήνυμα σε όλους τους αρμόδιους για το συντονιστικό. Έλειπε η Πυροσβεστική. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι άκυρο. Έγινε 20.20 το ΣΟΠ».

Το έχουμε ξαναπεί, ο μόνος ρατσισμός είναι αυτός κατά των Ελλήνων. Οι ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάνω από το εθνικό συμφέρον. Η συμπεριφορά αυτή καταδεικνύει πώς η κυβέρνηση βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

Η Ελλάδα «πνίγεται» από τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, τα νησιά έχουν μετατραπεί σε «αποθήκες ψυχών» και οι πολίτες ασφυκτιούν μετρώντας μεγάλες οικονομικές ζημιές από τον τουρισμό ειδικά στα ελληνικά νησιά, αλλά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς θέλουν και άλλους μετανάστες στη χώρα μας.

Αν όντως τους θέλουν ας τους πάρουν στα σπίτια τους. Δεν ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα.

Ενώ αυτά συμβαίνον στην Ελλάδα, οι Ιταλοί παίρνουν σκούπα τους μετανάστες.

Η νέα σύνθεση της Ιταλική Κυβέρνησης, έχει πλέον δεξιά, πατριωτικά χαρακτηριστικά. Οι μετανάστες και τα σχέδια των ελίτ για διάλυση των εθνών-κρατών πάνε πλέον στο περιθώριο.

Τα δύο κόμματα να προαναγγέλλουν ομαδικές απελάσεις για όποιον δεν έχει δικαίωμα παραμονής στη χώρα.

Λέγκα και Πέντε Αστέρια εκτιμούν ότι στην Ιταλία διαμένουν παράνομα περίπου 500.000 άνθρωποι που δεν δικαιούνται άσυλο. Η συμφωνία προβλέπει τη δημιουργία κέντρων προσωρινής διαμονής έως την απέλαση.

Εκεί σέβονται τους πολίτες τους…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...