Αθλητισμός

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο μαζί με χιλιάδες κόσμο έτρεξαν στην Αθήνα και τα έσοδα στην "Κιβωτό του Κόσμου" -Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Με κοινωνικό μήνυμα πως ο αθλητισμός ενώνει και ξεπερνάει τα κάθε είδους στερεότυπα και πραγματική λαοθάλασσα συμμετοχών ολοκληρώθηκε το Σάββατο το βράδυ στο Καλλιμάρμαρο στάδιο ο πρώτος αγώνας που διοργάνωσαν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών με τίτλο Antetokounbros .

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ήταν εκεί και σας μεταφέρει εκτενές φωτορεπορτάζ.

Με ιδιαίτερα συμβολικό χαρακτήρα η εκκίνηση δόθηκε από τα Σεπόλια και το γήπεδο του Τρίτωνα με τον σουπερ σταρ του ΝBA Γιάννη αλλά και τα αδέρφια του Θανάση και Κώστα να δίνουν το παρών και να γίνονται ένα με τον κόσμο.

Περίπου 3500 αθλητιές και αθλήτριες έτρεξαν για καλό σκοπό μιας και τα έσοδα του αγώνα δωρίστηκαν στην "Κιβωτό του Κόσμου".

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν το εναρκτήριο λάκτισμα τόνισε πως "όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο" και ευχαρίστησε όλους όσοι βρέθηκαν εκεί.

Στον τερματισμό ο Θανάσης έδωσε το δικό τους σύνθημα, που ήταν και σύνθημα του αγώνα " We are all bros" (είμαστε όλοι αδέρφια)

O αγώνας πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...