Κοινωνία

Γρηγόρης Πετράκος: «Άντε να εξηγήσεις στην κυρία Καρύδη τι είναι η προσευχή»

Η Σμαράγδα Καρύδη έγραψε λίγες σκέψεις της αναφορικά με όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες μέρες. Οι φονικές φωτιές της ανατολικής Αττικής ήταν για πολλούς μια αφορμή να προβληματιστούν για πολλά πράγματα. Τεράστιο ήταν και το κύμα αλληλεγύης που δημιουργήθηκε για τους πληγέντες.

Η ηθοποιός τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, ότι δεν αρκεί να προσευχόμαστε αλλά θα πρέπει να κάνουμε πράξεις σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας και όχι όταν συμβαίνει κάτι μη αναστρέψιμο.

Πολλοί ήταν αυτοί που συντάχθηκαν με την άποψη της Σμαράγδας Καρύδη. Κοινοποίησαν τα λόγια της και της έγραψαν ότι λέει ακριβώς αυτό που σκέφτονται οι ίδιοι. Υπήρξαν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε το κείμενο της ηθοποιού με ένα post στον λογαριασμό του στο facebook. «Άντε να εξηγήσεις στην κυρία Καρύδη τι είναι η προσευχή», έγραψε ο τραγουδιστής.

tlife.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...