ΗΠΑ

Ανελέητος πόλεμος στο εσωτερικό των ΗΠΑ: «Το βαθύ κράτος σχεδιάζει πραξικόπημα κατά του Τραμπ» - «Ανταρσία από στελέχη του στρατού και των μυστικών υπηρεσιών»

Του Ευάγγελου Κόκκινου

Ο οξυδερκής και πολύπειρος ενδοσκόπος των εγκεφάλων της Ουάσιγκτον Δρ. Πωλ Γκραιγκ Ρόμπερτς -οικονομολόγος, καθηγητής, συγγραφέας, πρώην υπουργός και αρχισυντάκτης της Εφημερίδας του Χρηματιστηρίου, προχωράει σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν σε ένα άρθρο φωτιά.

Με λίγα λόγια, το άρθρο λέει πως υπάρχει σε εξέλιξη ένα υποπτο σχέδιο κατά του Ν. Τραμπ, τόσο από το βαθύ σύστημα των ΗΠΑ, όσο και από υψηλά στελέχη των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναλυτικά:

«Ο ετήσιος προϋπολογισμός των εξόδων ασφαλείας και στρατιωτικών μονάδων στις ΗΠΑ είναι 1. δισ. δολάρια. Αυτό το τεράστιο ποσό αντλείται από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ που έχουν πολλές ανεκπλήρωτες ανάγκες.

Για να δικαιολογηθεί ένας τεράστιος προϋπολογισμός απαιτείται ένας μεγάλος εχθρός. Το σύμπλεγμα στρατιωτικών/υπηρεσιών ασφαλείας, τα χειραγωγούμενα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί που ελέγχονται από το εν λόγω σύμπλεγμα έχουν χαρακτηρίσει τη Ρωσία ως εχθρό. Ο συνδυασμός των ανωτέρω καθώς και οι ''πράκτορες'' που διαθέτουν στην πολιτική σκηνή της χώρας και τα ΜΜΕ, δεν θα επιτρέψουν στον Τραμπ να ομαλοποιήσει τις σχέσεις με την Ρωσία.

Για να εμποδίσουν τον Πρόεδρο Τραμπ να αποκλιμακώσει τις επικίνδυνες εντάσεις, οι στρατιωτικοί και οι υπηρεσίες ασφαλείες της χώρας οργάνωσαν το Russiagate, κάτι που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα, αλλά πιστευτό από πολλούς λόγω της έκτασης που του δόθηκε.

Ο Πρόεδρος Τραμπ κατηγορείται για προδοσία επειδή προσπαθεί να κάνει ειρήνη!

Ένας απληροφόρητος άνθρωπος μπορεί να θεωρήσει τα παραπάνω γελοίες συνωμοσίες, αλλά όπως αποκαλύπτει ο Finian Cunningham του Sputnik, ο Πρόεδρος Τραμπ έχει παγιδευτεί σε μια ψευδή και προπαγανδιστική κατηγορία, αυτήν του προδότη. 

Επί του παρόντος βιώνουμε ένα είδος ανταρσίας από τα ανώτερα στελέχη του στρατού και των υπηρεσιών ασφαλείας, ενώ με σταθερούς ρυθμούς ξεδιπλώνεται ένα πραξικόπημα κατά του εκλεγέντος Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε ποιον μπορεί να βασιστεί ο Τραμπ; Όχι στο κόμμα του, όχι στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όχι στην Ευρώπη, όχι στις μυστικές υπηρεσίες ή το Πεντάγωνο και σίγουρα όχι στους απληροφόρητους και θύματα της πολυετούς και καλά σχεδιασμένης προπαγάνδας, αμερικανούς πολίτες. 

Οι μόνοι ''φίλοι'' του Τραμπ είναι αυτοί που αποκαλούν ''Αξιοθρήνητους'' (Deplorables), oι σταθεροί υποστηρικτές του και ψηφοφόροι του, οι οποίοι παραμένουν ανοργάνωτοι και θα βιώσουν την καταδίκη εάν καθαιρεθεί ο Ντ. Τραμπ.

Προσπαθώντας να καταλήξουν σε συμφωνία, Πούτιν και Λαβρόφ, πέφτουν στον ''πέτρινο τοίχο'' της όχι και τόσο ελεύθερης Αμερικής. Στον τοίχο μίας υπόγειας κυβέρνησης που έχει θέσει υπό τον έλεγχο της όλα τα μεγάλα μέσα και έχει καταφέρει να γίνει ειδήμων στην χειραγώγηση των πληθών. 

Αυτοί είναι που θέλουν την Ρωσία ως εχθρό. Αργά ή γρήγορα, Πούτιν και Λαβρόφ θα κατανοήσουν ποια είναι η πραγματική κατάσταση στις ΗΠΑ, και θα αντιληφθούν πως μοναδικές επιλογές είναι η παράδοση ή ο πόλεμος

Πράγματι, μέσα σε λίγες γραμμές, ο αρθογράφος αποτυπώνει ανάγλυφα αυτό που συμβαίνει στις ΗΠΑ.

Ολα δείχνουν λοιπόν, πως κάποιοι θέλουν να οδηγήσουν σε πολιτική ανωμαλία τις ΗΠΑ. Ενα οργανωμένο σχέδιο για να διαλυθεί η θερμή συνάντηση που έλαβε χώρα μεταξύ Β. Πούτιν και Ν. Τραμπ.

Ολα έδειξαν πως προς το παρών το τσεκούρι του πολέμου θάφτηκε για το καλό της παγκόσμιας ειρήνης. Προς το παρών, γιατί κάποια κέντρα έχουν άλλα σχέδια.

«Eάν εργάζεστε για τον Τραμπ,παραιτηθείτε τώρα!. Είναι ντροπή να εργάζεστε γι΄αυτόν. Η συμπεριφορά του ήταν επαίσχυντη, επικίνδυνη, αδύναμη». «Ο Αμερικανός πρόεδρος συμπεριφέρεται σαν μαριονέτα του Ρώσου προέδρου».

Ο διεθνής Τύπος ξεσπαθώνει κατά του Αμερικανού προέδρου με την αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» να καλεί όλους όσοι εργάζονται γι΄αυτόν, να παραιτηθούν αμέσως. Ολα αυτά έλαβαν χώρα το τελευταίο 24ωρο.

Ακόμη και οι άνθρωποι του προέδρου, η ομάδα του Τραμπ, έσπευσε -ανωνύμως βέβαια-να σχολιάσει την  εμφάνιση του Αμερικανού Προέδρου στο πλευρό του Ρώσου ομολόγου του, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ έδειχνε απίστευτα αδύναμος ενώ ο Πούτιν ήταν σαν πρωταθλητής», δηλώνει ένας αξιωματούχος του Τραμπ υπό καθεστώς ανωνυμίας, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ήταν σωστά προετοιμασμένος για μία τέτοια συνάντηση,προσθέτει η ίδια πηγή.

Αλλά και ο επικεφαλής της πλειοψηφίας των Ρεπουμπλικανών στη Γερουσία , Μιτς ΜακΚόνελ, ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος,εξέφρασε την οργή του για τη στάση που κράτησε ο Τραμπ διαμηνύοντας ότι «η Ρωσία δεν είναι φίλος μας».

Την ίδια ώρα, αρθρογράφος της εφημερίδας «USA TODAY» ζητά από τον Αμερικανό πρόεδρο να σταματήσει να είναι «μαριονέτα» του Ρώσου προέδρου. «Αγαπητέ Ντόναλντ Τραμπ», ξεκινά το επίμαχο άρθρο, «σταματήστε να συμπεριφέρεστε σαν «μαριονέτα» του Πούτιν. Κάντε την δουλειά σας», συνεχίζει.

Θα επικρατήσει λοιπόν το δίκαιο;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...