Κοινωνία

Τους εξουδετέρωσε άμεσα! Πήγαν να ληστέψουν το σπίτι ενός εκπαιδευτή των ΟΥΚ και το μετάνιωσαν πικρά...

Θύμα άγριας ληστείας τη νύχτα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δυτών Κορινθίας Τάσος Χατζαντώνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ κοιμόταν με την οικογένεια του, στο σπίτι του στην Κόρινθο, άκουσε θόρυβο στην αυλή και πετάχτηκε από το κρεβάτι του. Βγαίνοντας έξω αναλήφθηκε έναν από τους 3 δράστες που είχαν εισέλθει στην οικία του για τη ληστεία.

Ο Τάσος Χατζαντώνης, έδωσε μάχη μαζί του και λόγω της εκπαίδευσής του τον εξουδετέρωσε άμεσα. Στη συνέχεια αντιλήφτηκε τον δεύτερο ληστή, ο οποίος έσπευσε για βοήθεια στον πρώτο που ήδη ήταν στο

έδαφος. Ενώ πάλευε μαζί του, ο τρίτος του επιτέθηκε πισώπλατα και με το μαχαίρι που κρατούσε τον τραυμάτισε στο χέρι και στην κοιλιά. Ο εκπαιδευτής των ΟΥΚ ήταν απροσπέλαστο εμπόδιο για τους ληστές. Αν και δεν γνώριζαν με ποιον είχαν να κάνουν άρχισαν να τρέχουν και τράπηκαν σε φυγή.
Ο εκπαιδευτής των ΟΥΚ κατάφερε να προστατέψει την οικογένειά του από τα χειρότερα, με τους κατοίκους της περιοχής να σκέφτονται τι θα είχε συμβεί αν στη θέση του ήταν κάποιος άλλος, που δεν είχε τη δική του εκπαίδευση.

Ο Τάσος Χατζαντώνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στην Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας για να υποβάλει μήνυση κατ αγνώστων.
Σε δηλώσεις του αφού έκανε μια αναπαράσταση της επίθεσης που δέχθηκε και της μάχης που έδωσε με τους 3 ληστές, ευχήθηκε αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό και κανένας συμπολίτης μας να μην ζήσει αυτή την εμπειρία που ο ίδιος παρόλα όσα έχει ζήσει στην καριέρα του θα την θυμάται σε όλη του την ζωή.

Ο Τάσος Χατζαντώνης μπορεί να τραυματίστηκε αλλά κατάφερε να σώσει την οικογένειά του από τα χειρότερα. Η τοπική κοινωνία είναι αναστατωμένη και ζητάει να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία στην περιοχή.

Πηγή: korinthosnews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...