Εσωτερική Ασφάλεια

Αγγελίες επί πτωμάτων: Zητούν να αγοράσουν σπίτια που καταστράφηκαν από την πυρκαγιά - Χτυπήματα από επιτήδειους αγοραστές

"Ευκαιρίες" τη στιγμή που ακόμη η Ελλάδα μετρά θύματα αναζητούν μέσω διαδικτύου επιτήδειοι αγοραστές.

Συγκεκριμένα, στη δημοσιότητα βγήκε μια φωτογραφία από ζήτηση αγοραστή σε μεσιτική πλατφόρμα, στην οποία φαίνεται δεν έχασε χρόνο και βγήκε στην αναζήτηση αγοράς ακινήτου στην καμένη περιοχή, και όπως φαίνεται στην αγγελία ζήτησης, ακόμα και καμένο σπίτι.

Tη φωτογραφία αυτή δημοσιοποίησε μεσίτρια σχολιάζοντας φυσικά, αρνητικά το γεγονός.

Συναδέλφός της μάλιστα, κάτω από τη δημοσιοποίηση, σχολιάζει και ο ίδιος σε επικριτικό υφος ότι ο συγκεκριμένος ενδιαφερόμενος αγοραστής έχει απευθυνθεί και σε άλλους μεσίτες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...