Κυβέρνηση

Απαράδεκτη δήλωση Καμμένου: «Μόνο πέντε πνίγηκαν στη θάλασσα» - Η τοποθέτηση του ΥΠΑΜ που θα προκαλέσει σάλο - 82 οι νεκροί

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Π. Καμμένος, που σίγουρα θα προκαλέσει σάλο. Οι κάτοικοι μάλιστα, ξέσπασαν αντικρίζοντας τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ο Πάνος Καμμένος, δύο και πλέον ημέρες μετά την τεράστια καταστροφή στην Ανατολική Αττική, τους 81 και πλέον νεκρούς και τους χιλιάδες πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση, συνομιλώντας με εξοργισμένους πολίτες στο Μάτι είπε το εξής απίστευτο: «Οι Ένοπλες Δυνάμεις όταν ειδοποιήθηκαν έπραξαν το καθήκον τους. Στη θάλασσα μόνο πέντε πνίγηκαν» είπε ο κύριος Καμμενος στο διάλογο που είχε μαζί τους.

Όπως ανέφερε ο κ Καμμενος «Η εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων είναι επικουρική και μόλις ζητηθεί. Εμείς, πρόσθεσε, ξεκινήσαμε πριν μας ζητηθεί».

Συμπλήρωσε επίσης ότι ο ίδιος ο αρχηγός του Στρατού που πήγε αμέσως στην περιοχή έδωσε εντολή να ρίξουν τις μάντρες στο θέρετρο των αξιωματικών για να μπορέσει να φτάσει ο κόσμος στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση των επιτελών του Στρατού ο έλεγχος των σπιτιών για την ανεύρεση αγνοουμένων θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ο υπουργός Αμυνας μιας κυβέρνησης που από την πρώτη στιγμή δεν ανέλαβε την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν λέει το εξής απίστευτο: «Μόνο πέντε πνίγηκαν», επειδή έκανε αυτός τη δουλειά του.

Δηλαδή οι πέντε ή ο ένας νεκρός δεν είναι τίποτε για τον κ. Καμμένο που θεωρεί ότι έτσι έπραξε το καθήκον του κι έκανε τη δουλειά που του αναλογούσε; Και από την άλλη, υπάρχουν τόσοι αγνοούμενοι που εκτιμάται ότι έχουν δυστυχώς πνιγεί. Κι αυτοί θα μπουν στη ζυγαριά του υπουργού Αμυνας και της κυβέρνησης;

Δείτε το βίντεο:

Η δήλωση-σοκ στο 2.54

https://www.youtube.com/watch?v=hOHw6362tKs

Οργή, απελπισία, αγωνία και θάνατος. Οι κάτοικοι στο Μάτι ψάχνουν στις στάχτες και στα νεκροτομεία τους ανθρώπους τους. Ακόμα και σήμερα είναι άγνωστος ο αριθμός των αγνοουμένων και υπάρχουν φόβοι ότι οι νεκροί θα αυξηθούν και πάλι.

Ετσι λοιπόν, στους 82 ανέρχονται επισήμως οι νεκροί από τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...