Πολιτική

Θρίλερ με τον εντοπισμό του Μπαρμπαρούση: Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία - Πληροφορίες ότι κρύβεται στο Μεσολόγγι

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή, Κώστα Μπαρμπαρούση. Νωρίτερα, από την εισαγγελία ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής κρύβεται σε χωριού του Μεσολογγίου, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στην ευρύτερη περιοχή.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

Καταδίωξη στην Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε στην Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών. Αστυνομικοί της Τροχαίας είχαν στήσει μπλόκα, από τη στιγμή που ειδοποιήθηκαν για την έκδοση του εντάλματος σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έκαναν σήμα στο αυτοκίνητο – που δεν οδηγούσε ο ίδιος ο βουλευτής- να σταματήσει. Αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και παραλίγο να παρασύρει και τους αστυνομικούς. Ακολούθησε άγρια καταδίωξη του αυτοκινήτου.

Για το περιστατικό αναμένεται να σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία από την Αστυνομία, με έμφαση στους αστυνομικούς που κινδύνεψαν, οι οποίοι θα δώσουν σχετική κατάθεση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...