Κόσμος

Πανικός σε κεντρικό δρόμο στο Λονδίνο – Δεκάδες αστυνομικοί και ασθενοφόρα (Εικόνες-Βίντεο)

Συναγερμός σήμανε στο Μέιφερ του Λονδίνου, με τα βρετανικά Μέσα να κάνουν λόγο για «σοβαρό περιστατικό».

Στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα με τα βρετανικά να κάνουν λόγο για ένα «μεγάλο γεγονός» που είναι σε εξέλιξη  χωρίς ωστόσο να δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει πως η αστυνομία κλήθηκε, καθώς σοφέρ κατέρρευσε σε λιμουζίνα έξω από ιδιωτικό κλαμπ. Η υπηρεσίες υγείας ανακοίνωναν πως ένα άνδρας έπαθε καρδιακή ανακοπή και κατέληξε στο σημείο. Την ίδια στιγμή κυκλοφορούν και φήμες πως έχει γίνει χημική επίθεση.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας ανέφερε ότι περίπου στις 15.15 (τοπική ώρα), κλήθηκε η αστυνομία από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Λονδίνου (LAS) σχετικά με έναν άντρα που βρισκόταν στην Albemarle Street στο Μέιφερ. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο. Εκεί βρήκαν έναν άνδρα να δέχεται τις πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε επί τόπου ο θάνατός του.

Πρόσθεσε, δε, ότι λόγω των ανησυχιών ότι το θύμα μπορεί να εκτέθηκε σε δηλητηριώδη ουσία, στην περιοχή κλήθηκαν και ειδικοί υπάλληλοι, ωστόσο δεν διαπίστωσαν κάποια ένδειξη ότι το θύμα μπορεί να δηλητηριάστηκε. Η περιοχή αποκλείστηκε ούτως ώστε να διεξαχθούν αποτελεσματικά οι έρευνες.

https://twitter.com/BreakingNNow/status/1009831943654068224

https://twitter.com/dbmutton/status/1009835901428658176

https://twitter.com/BBCLondonNews/status/1009834952370868224

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ